Alert Online 2017: Win een Security Awareness spelshow bij u op locatie!

16 aug 2017

Onder de naam Alert Online wordt dit jaar van 2 tot en met 13 oktober aandacht gevraagd voor cybersecurity. De campagne wil meer bewustzijn creëren voor online en digitale veiligheid.

Alert Online is een initiatief dat overheid, bedrijfsleven, onderwijs, wetenschap en consumenten in Nederland faciliteert en stimuleert samen te werken aan cybersecurity én hen meer cyber secure te laten handelen. De intentie is om meer Security Awareness te creëren en de digitale veiligheid en weerbaarheid te versterken.

Een moment van onoplettendheid of onwetendheid en een fout is snel gemaakt. Het kan iedereen overkomen. Van het klikken op phishingmails, verliezen van draagbare geheugens of het bewust of onbewust delen van gevoelige informatie met ongeautoriseerde personen. 70% van alle informatie-incidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Criminelen gebruiken steeds slimmere trucs om gevoelige gegevens te verkrijgen. NextTech richt zich op het creëren van bewustwording en gedragsverandering bij uw medewerkers op het gebied van cybersecurity. Wij willen een veiligere werkomgeving creëren, waarin bewuster en zorgvuldiger wordt omgegaan met gevoelige informatie.

Speciaal voor Alert Online verloot NextTech op 2 oktober 2017 om 12:00 uur eenmalig een TeamSec sessie. TeamSec is een interactieve Security Awareness spelshow waarin collega’s worden uitgedaagd om in teamverband actief na te denken over informatieveiligheid, gegevensbescherming en de gevaren waar zij dagelijks mee te maken (kunnen) krijgen. De winnaars gaan naar huis met de NextTech-troffee.

Met deze sessie maken onze quizmasters de deelnemers (maximaal 30 personen) op een leuke, laagdrempelige en interactieve wijze bewust van hun verantwoordelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze stemkastjes.

De voordelen van TeamSec op een rijtje:

  • Leuke en toegankelijke kennismaking met Security Awareness
  • 1,5 uur van plezier, betrokkenheid, interactie en competitie
  • Onder leiding van ervaren en enthousiaste quizmasters
  • Uitdagende spelelementen
  • Op uw locatie
  • Breed inzetbaar tijdens verschillende gelegenheden

Meer informatie? Download de Security Awareness Spelshow whitepaper

Download whitepaper

Kans maken op een gratis en volledig verzorgde TeamSec Security Awareness spelshow? Schrijf u dan hieronder snel in.* Wij maken op 2 oktober de winnaar bekend.

*Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verloting van de TeamSec spelshow en zullen na afloop verwijderd worden.

Inschrijven kan helaas niet meer.

Terug naar het overzicht