Beleid en Organisatie

Het juiste beleid; de basis van uw informatieveiligheid

nexttech-beleid-300x175Informatiebeveiliging draait om het beperken van risico’s. En dat gaat verder dan uitsluitend techniek. Maar wat zijn nou daadwerkelijk de risico’s op een informatie veiligheidsincident voor uw organisatie?

Middels datakwalificatie en risicoscan op uw bedrijfsprocessen krijgt u zicht op de belangrijkste aandachtspunten. Aan de hand van deze risico’s kunnen er tegenmaatregelen en beleid opgesteld worden.

NextTech Security helpt organisaties om inzicht te krijgen in deze risico’s. Middels analyses en scans helpen wij organisaties om zicht te krijgen op kwetsbaarheden omtrent organisatie en processen.

Afhankelijk van uw type organisatie heeft u wellicht ook nog eens te maken met een kwaliteitsnorm. NextTech helpt u bij de implementatie hiervan.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeente (BIG)
  • Baseline Informatiebeveiliging Rijksoverheid (BIR)
  • NEN7510 (zorg)
  • ISO27001/27002

NextTech Security biedt de volgende diensten in het domein Organisatie & beleid:

Bel ons!

Zorgeloze bedrijfsvoering met onze security aanpak. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl