Beleid & Organisatie

Een goed beleid: de basis van uw informatieveiligheid

nexttech-beleid-300x175Informatiebeveiliging draait om het beperken van risico’s. Dat gaat verder dan uitsluitend techniek. Maar wat zijn nou daadwerkelijk de risico’s op een informatiebeveiligingsincident voor uw organisatie?

Middels datakwalificatie en een risicoscan op uw bedrijfsprocessen krijgt u zicht op de belangrijkste aandachtspunten. Aan de hand van deze risico’s kunnen er tegenmaatregelen en een beleid opgesteld worden.

NextTech Security helpt organisaties om inzicht te krijgen in deze risico’s. Met diverse analyses en scans helpen wij organisaties om zicht te krijgen op kwetsbaarheden omtrent organisatie en processen.

Afhankelijk van de sector waarin u opereert heeft u wellicht ook te maken met een verplichte kwaliteitsnorm. NextTech helpt u bij de implementatie hiervan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeente (BIG)
  • Baseline Informatiebeveiliging Rijksoverheid (BIR)
  • ISO 27001 & ISO 27002
  • NEN 7510 (zorg)

NextTech Security biedt de volgende diensten in het domein Organisatie & beleid:

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze aanpak. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl