Beveiligingsbeleid

Een goed beleid: de basis van goede informatieveiligheid

nexttech-beleid-300x175Informatiebeveiliging draait om het beperken van risico’s. Dat gaat verder dan uitsluitend techniek. Maar wat zijn nou daadwerkelijk de risico’s op een informatiebeveiligingsincident voor uw organisatie? Samen met onze partners helpen we organisaties om inzicht te krijgen in deze risico’s. Wij helpen organisaties om inzicht te krijgen in kwetsbaarheden rondom processen op het gebied van beleid en organisatie.

Wellicht heeft u ook te maken met een verplichte kwaliteitsnorm, zoals BIG, BIR, ISO 27001, ISO 27002 of NEN 7510. Samen met onze partners helpt NextTech Security u bij de implementatie hiervan.


GDPR | AVG Quickscan

Voldoet u aan alle eisen die de AVG stelt? De Quickscan geeft u inzicht in risico’s en verbeterpunten binnen uw organisatie en bepaald of u AVG-compliant bent.

Lees meer

BIG & BIR implementatie

Hulp bij de implementatie van de richtlijn voor informatiebeveiligingsmaatregelen voor gemeenten en Rijksoverheid.

Lees meer

ISO 27001 ondersteuning

Wij ondersteunen u in het opzetten en inregelen van managementsystemen rondom ISO 27001.

Lees meer

NEN 7510 expertise

Begeleiding bij het opzetten en inregelen van managementsystemen rondom de NEN 7510.

Lees meer

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl