ISO 27001 Ondersteuning

De ISO 27001 experts

ISO 27001 is een standaard voor Informatiebeveiliging. Het betreft een standaard waarin wordt beschreven hoe Informatiebeveiliging procesmatig ingericht zou kunnen worden, om de beveiligingsmaatregelen te effectueren. In Nederland is het vastgesteld als NEN norm NEN-ISO/IEC 27001:2005 en vertaald naar het Nederlands en verplicht gesteld voor Nederlandse overheden. In 2013 is een nieuwe versie uitgekomen en tevens in het Nederlands vertaald. De structuur is volledig gewijzigd en komt nu overeen met bijvoorbeeld de nieuw te verwachten ISO-9001 en de ISO-14001.

Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties, zoals commerciële ondernemingen, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s van organisaties.

Op zoek naar een specialist die u ondersteunt bij het implementeren van een ISMS en u tevens begeleidt naar ISO 27001-certificering? NextTech is dé specialist in het opzetten en inregelen van managementsystemen rondom ISO 27001.

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze aanpak. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl