Ondersteuning Kwaliteitsnormen

Afhankelijk van de sector waarin u opereert heeft u wellicht te maken met een verplichte kwaliteitsnorm. NextTech helpt u bij de implementatie hiervan.

ISO 27001 ondersteuning

ISO 27001 is een standaard voor informatiebeveiliging. Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties, zoals commerciële ondernemingen, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s van organisaties. NextTech ondersteund u in het opzetten en inregelen van managementsystemen rondom ISO 27001.

BIG & BIR implementatie

De BIG (Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten) is een richtlijn die een totaalpakket aan informatiebeveiligingsmaatregelen omvat, geldend voor iedere gemeente.  Deze richtlijn is opgezet rondom bestaande normen; de NEN/ISO 27002:2007 en NEN/ISO 27001:2005. NextTech biedt een helpende hand bij de implementatie van de tactische baseline in verschillende vormen, afhankelijk van de wens van de specifieke gemeente of Rijksoverheidsinstelling.

NEN 7510 expertise

De norm NEN 7510 is ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie Instituut. Het is de norm voor informatiebeveiliging in de Nederlandse zorgsector. NextTech kan u te begeleiden met het opzetten en inregelen van managementsystemen rondom de NEN 7510.

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze aanpak. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl