Customer Cases

Wij delen graag onze ervaringen en die van de klant. Hieronder een greep uit recent uitgevoerde projecten.
Bekijk ook onze referenties.

Referenties

OCI Nitrogen | Security Awareness E-learning

Om het veiligheidsbewustzijnsniveau te verhogen en gedragsverandering te creëren bij de 580 medewerkers van OCI Nitrogen heeft OCI Nitrogen gekozen om een E-learning in te zetten, waarbij de verschillende modules periodiek werden aangeboden.

Lees meer

Novamedia | Eerste internationale uitvoering TeamSec Spelshow groot succes

Novamedia, het bedrijf achter de Goede Doelen Loterijen, was op zoek naar een interactieve Awareness sessie voor haar internationale management. Met onze TeamSec Spelshow hebben we de deelnemers op een competitieve manier laten nadenken over informatieveiligheid en gegevensbescherming.

Lees meer

Leerwerkbedrijf WVS gaat voor Security Awareness met klassikale trainingen

WVS verwerkt dagelijks veel persoonsgegevens. Met het oog op de GDPR die vanaf mei 2018 in zal gaan, is de behoefte ontstaan om meer doorlopende aandacht te geven aan Security Awareness. NextTech heeft klassikale trainingen gegeven voor de ruim 400 medewerkers van WVS.

Lees meer

UWOON | Maximale betrokkenheid met online E-learning

UWOON biedt huisvesting aan ruim 8.600 huishoudens. Hierdoor verwerken zij veel persoonsgegevens. Om deze gegevens te waarborgen en het informatieveiligheidsniveau binnen de organisatie doorlopend te verhogen heeft NextTech bij UWOON een online E-learning uitgerold.

Lees meer

Gemeente Goeree-Overflakkee actief met informatiebeveiliging & phishing

Gemeente Goeree-Overflakkee wilde een stap verder gaan dan techniek en koos voor een bewustwordingscampagne rondom informatiebeveiliging voor haar medewerkers om datalekken te voorkomen. NextTech testte onder andere de weerbaarheid tegen een phishing aanval.

Lees meer

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl