Houd de kennis van medewerkers up-to-date met ‘De Grote AVG Quiz’

23 apr 2019

Houd de kennis van medewerkers up-to-date met onze nieuwe AVG Quiz

De AVG is inmiddels bijna een jaar van kracht. Waarschijnlijk heeft u uw medewerkers een tijd terug al ingelicht over deze wetgeving en de impact op hun dagelijkse werkzaamheden, bijvoorbeeld met behulp van onze online AVG trainingsmodule. Jammer genoeg zakt kennis ook snel weer weg. Daarom is het, om medewerkers zo bewust mogelijk te houden, belangrijk om periodiek aandacht aan het onderwerp te besteden. Het is belangrijk om je als organisatie regelmatig af te vragen hoe het staat met de actuele kennis over de AVG. Is men nog volledig op de hoogte van de wetgeving? En weten de medewerkers nog wat de AVG betekent voor hun dagelijks werk?

De Grote AVG Quiz

De Grote AVG Quiz is een interactieve online quiz-module die ontwikkeld is om het onderwerp actueel te houden bij de medewerkers. Medewerkers worden op een leuke en toegankelijke manier uitgedaagd om na te denken over de wetgeving. De module duurt circa 10 minuten en is een perfect vervolg op onze online AVG trainingsmodule, waarin we de basisprincipes van de AVG uitleggen, dieper ingaan op persoonsgegevens en datalekken en hoe de wet van invloed is op de dagelijkse werkzaamheden.

Beschikbaarheid

Beide AVG-modules zijn beschikbaar als losstaand trainingsprogramma, maar zijn ook standaard opgenomen in ons complete online bewustwordingsprogramma over informatiebeveiliging, cyber security en privacy.

Houd de kennis van uw medewerkers up-to-date met ‘De Grote AVG Quiz’. Vraag hieronder de demo aan!

Ik ontvang graag de demo

NextTech Security en bewustwording

NextTech Security is specialist op het gebied van security awareness. We testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau van organisaties en creĆ«ren veiligheidsbewustzijn en gedragsverandering bij medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en cyber security. Dit doen we bijvoorbeeld met e-learningprogramma’s, phishing tests en social engineering onderzoeken. Wij maken van medewerkers de sterkste schakel in informatiebeveiliging! Ga naar ons complete dienstenportfolio.

Terug naar het overzicht