Eerste internationale uitvoering “TeamSec Serious Game” groot succes

06 jun 2017

Op vrijdag 2 juni vond in Kasteel Holtmühle in Tegelen de eerste internationale uitvoering van onze TeamSec Serious Game plaats. Met ons interactieve spelprogramma streed het management van Novamedia, het bedrijf achter de Goede Doelen Loterijen, tegen elkaar in teamverband om de NextTech Cup.

In 3 verschillende spelrondes werden de deelnemers door onze quizmasters/trainers uitgedaagd op het gebied van informatieveiligheid, gegevensbescherming en Security Awareness. Tijdens de scenario ronde, quickest quiz en opdracht ronde (met onder andere een phishing quiz) gebruikten de teams hun stemkastje om de uitdagende vragen en stellingen te beantwoorden. De onderlinge discussies laaiden op en de spanning bouwde zich snel op, want welk team zou de code kraken, de hoogste totaalscore behalen en naar huis gaan met de NextTech bokaal.

Wij kijken terug op zeer geslaagde sessies met fanatieke en enthousiaste deelnemers, veel interactie en een hoge betrokkenheid. Wellicht het meest belangrijke: de deelnemers gingen naar huis met een lach op hun gezicht én praktische handvatten voor het waarborgen van informatie en gegevens!

Waarom een Serious Game?

Security Awareness is voor veel medewerkers niet direct het meest aantrekkelijke onderwerp. Het spelelement in onze Serious Game zorgt voor een interactieve en competitieve beleving, wat de overdracht van informatie ten goede komt. Leren over Security Awareness was nog nooit zo leuk!

De TeamSec Serious Game kan ook gemakkelijk met een klassikale workshop of E-Learning gecombineerd worden. Bekijk onze 1-pager voor meer informatie.

 

Download 1-pager

 

Ook interesse?

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een Serious Game binnen uw eigen organisatie? Kijk dan hier of bel ons op 088-0181600.

Terug naar het overzicht