Save the date en meld u aan voor ons event op 3 oktober!

31 jul 2019

Op 3 oktober 2019 organiseren ThreadStone, Isatis CyberSoft en NextTech Security een interessante ochtendsessie in stadion De Vlier van FC Den Bosch

Is uw organisatie aantoonbaar digitaal weerbaar?

Tijdens de Cyber Security Maand organiseren ThreadStone, NextTech Security en Isatis CyberSoft op donderdag 3 oktober een interessante ochtendsessie in de businesslounge van stadion De Vliert van FC Den Bosch. En daar wilt u natuurlijk bij zijn! Meld u daarom snel aan.

Met behulp van praktische handvatten en relevante voorbeelden vertellen René van Etten (ThreadStone), Dennie Spreeuwenberg (NextTech Security) en Marcel Lavalette (Isatis CyberSoft) hoe je als organisatie door een slimme combinatie van technische maatregelen, bewustwording van de medewerker en het juiste beleid optimaal digitaal weerbaar wordt en blijft. Normen rondom informatiebeveiliging, wet- en regelgevingen verplichten organisaties om hun informatiebeveiliging altijd op orde te hebben. Wij zeggen echter: ga verder dan het vinkje en creëer een echt veilige werkomgeving.

Programma

Vanaf 09:30 bent u welkom. Het programma duurt van 10:00 tot 12:30. Hierin zullen René van Etten (ThreadStone), Dennie Spreeuwenberg (NextTech Security) en Marcel Lavalette (Isatis CyberSoft) hun sessies verzorgen. Aansluitend zal de netwerklunch (tot 13:30) plaatsvinden.

Locatie

Stadion De Vliert – FC Den Bosch
Victorialaan 21, ‘s-Hertogenbosch (kaart)

Kosten

Gratis

Bereikbaarheid

Stadion De Vliert is goed bereikbaar met het OV op loopafstand van station ‘s-Hertogenbosch Oost. Mocht u met de auto komen dan zijn er gratis parkeerplekken bij het stadion beschikbaar.

Vragen

Wouter Schuurkes (w.schuurkes@nexttech.nl), 088-0181665

Sprekers en sessies

René van Etten, ThreadStone
René gaat in zijn spreeksessie in op het belang van het periodiek controleren op kwetsbaarheden. Veel ondernemingen lopen op dit moment veiligheidsrisico’s met hun IT-systemen en digitale inbraak komt steeds vaker voor. Gevolgen kunnen desastreus zijn, zowel voor je klanten als je bedrijf. Wat zijn veelvoorkomende kwetsbaarheden? En hoe voorkom je ze?

Dennie Spreeuwenberg, NextTech Security
Dennie bespreekt het menselijke aspect van informatiebeveiliging. In de praktijk zijn de eigen medewerkers nog altijd in 70% van de gevallen de oorzaak van incidenten zoals datalekken. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je een informatiebewuste werkcultuur creëert die je op lange termijn kunt waarborgen en waarin medewerkers langdurig veilig(er) werken. Hoe creëer je draagvlak, hoe draag je kennis over en hoe meet je het gedrag van medewerkers? Hoe ga je als organisatie nou écht verder dat het zetten van een vinkje?

Marcel Lavalette, Isatis CyberSoft
Marcel bespreekt hoe je als organisatie inzicht en grip krijgt op privacy- en cyberrisico’s en hoe je wetgeving en normenkaders beheerst. Hoe implementeer je als organisatie een norm en bijbehorende certificering voor informatiebeveiliging (bijv. ISO 27001, NEN7510, BIO) en welke mogelijkheden zijn er voor privacy (AVG/GDPR)?

Aanmelden

De inschrijving is helaas gesloten. Wilt u op de hoogte blijven van onze events? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht