Infosecurity 2017 | Reserveer uw gratis kaarten via NextTech!

04 sep 2017
Reserveer uw gratis kaarten voor de Infosecurity 2017 vakbeurs, Jaarbeurs Utrecht

Op 1 & 2 november 2017 vindt de Infosecurity beurs weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-professionals.

Ook dit jaar is NextTech Security weer aanwezig. Benieuwd naar onze nieuwe diensten en de ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en Security Awareness? Reserveer dan snel uw gratis toegangskaarten en kom bij ons langs op stand 01.C041! Bij inschrijving maakt u kans om geselecteerd te worden voor het VIP-programma van Infosecurity.nl.

Reserveer hier uw gratis kaarten!

Hoe zet u een succesvol Awareness programma op? Kom naar ons seminar!

Op beide dagen van de beurs organiseert NextTech om 11:45 een seminar. Dennie Spreeuwenberg behandelt het belang van Security Awareness op de werkvloer en geeft handvatten over hoe u binnen uw organisatie een succesvol Awareness programma opzet. Door gebruik te maken van stemkastjes denkt u zelf actief mee over de belangrijkste factor in informatiebeveiliging: de mens.

Schrijf u gratis in voor ons seminar!

Speciale beursactie: maak kans op een Phishing Quiz voor uw organisatie!

Phishing is cyberdreiging nummer 1! Onze nieuwe en uitdagende Phishing Quiz laat uw medewerkers in 15 minuten nadenken over hoe zij zouden handelen als zij een (verdachte) mail ontvangen. Zijn zij op de hoogte van de verschillende werkwijzen van criminelen? Creëer bewustwording en maak uw organisatie weerbaar tegen verschillende vormen van phishing. Bezoek onze stand, laat uw visitekaartje achter en maak kans op een Phishing Quiz voor uw hele organisatie!

We zien u graag langskomen op onze stand (01.C041) om met ons team van gedachten te wisselen over Security Awareness. Tot dan!

 

Over Infosecurity.nl

Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional. De vakbeurs wordt gecombineerd met de Data & Cloud Expo.

 
 
 
 
 

Terug naar het overzicht