Alert Online: Ontvang Gratis onze Bewustwordingsposters & Cartoons

10 sep 2018

Alert Online gratis weggeefactie

Oktober: European Cybersecurity Month

Volgende maand staat in het teken van de European Cybersecurity Month. Een maand waarin onder andere Alert Online en haar partners meer bewustzijn willen creëren voor cybersecurity en waarin overheid, bedrijfsleven, onderwijs, wetenschap en consumenten worden gestimuleerd om meer cybersecure te werken. Alert Online heeft als intentie hierin een beweging op gang te brengen en consumenten meer bewust te maken van hun online en digitale veiligheid en hun digitale weerbaarheid te versterken. Gedurende het jaar organiseert Alert Online verschillende activiteiten – ook in samenwerking met partners – om aandacht te vragen voor cybersecurity. Het zwaartepunt ligt in oktober als European Cyber Security Month.

NextTech is partner van Alert Online

Als vaste partner van Alert Online willen we graag bijdragen aan het creëren van een cyberveilige (werk)omgeving. Daarom geven we tot en met 31 december 2018 gratis onze bewustwordingsposters en cartoons weg. U krijgt de 12 posters en 12 cartoons digitaal op A2 formaat toegestuurd en kunt deze eventueel zelf afdrukken of gebruiken voor online doeleinden.

De posters en cartoons zijn een leuke, luchtige en inspirerende manier om meer aandacht voor de verschillende thema’s binnen informatiebeveiliging en privacy te creëren. Denk aan sterke wachtwoorden, phishing, de AVG, social engineering en het veilig gebruik maken van mobiele apparaten.

Vul uw gegevens in en krijg de posters en cartoons toegestuurd!

Naam*

Bedrijf*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Bericht

Terug naar het overzicht