Infosecurity 2017: een “knallend” success!

07 nov 2017

NextTech stond op 1 en 2 november op de Infosecurity in Utrecht en het was letterlijk een “knallend” succes. Veel bezoekers konden het niet laten om een keer op de boksbal te slaan en hun awareness niveau te meten. Daarnaast zaten de spreeksessies vol en hebben we tijdens en na de beurs veel positieve reacties van bezoekers mogen ontvangen.

Spreeksessie: “De 10 succesfactoren voor een effectief Security Awareness programma”

Tijdens de Infosecurity heeft Dennie Spreeuwenberg (Security Specialist) 2 seminars gegeven waarin hij is ingegaan op de 10 succesfactoren voor een effectief awareness programma. De sessies zaten helemaal vol en hebben veel bezoekers aan het denken gezet over hoe zij het bewustwordingsniveau van medewerkers kunnen vergroten.

Heeft u de sessie gemist of wilt u de sessie terugkijken? Dat kan!

NextTech Security seminar – Infosecurity 2017

Download de presentatie of bekijk de video.

Nieuwe Security Awareness Brochure

NextTech heeft de afgelopen periode haar dienstenportfolio uitgebreid en vernieuwd. Wilt u het veiligheidsbewustzijn van uw collega’s of medewerkers vergroten? Download dan onze Security Awareness Brochure om ons portfolio te bekijken en maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies.

Winnaar Phishing Quiz

Tijdens de Infosecurity hebben we een Phishing Quiz verloot. De winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld en zal binnenkort de Phishing Quiz binnen de organisatie uitrollen om medewerkers op een toegankelijke en veilige manier te laten nadenken over hoe zij zouden handelen als zij in verschillende situaties een e-mail ontvangen.

Heeft u niet gewonnen maar wilt u wel weten of een E-Learningprogramma of Phishing Quiz iets voor uw organisatie is? Stuur dan een mailtje naar demo@nexttech.nl en vraag een vouchercode aan waarmee u gratis toegang krijgt tot één E-Learning module en de Phishing Quiz.

Terug naar het overzicht