Bezoek NextTech Security op Infosecurity 2018

17 sep 2018
Reserveer gratis toegangskaarten voor Infosecurity 2018 op 31 oktober & 1 november in de Jaarbeurs

Reserveer uw gratis kaarten voor Infosecurity 2018

Infosecurity Nederland. 31 oktober & 1 november 2018, Jaarbeurs Utrecht. Reserveer uw gratis toegangskaartenOp woensdag 31 oktober en donderdag 1 november aanstaande is NextTech Security weer aanwezig op Infosecurity 2018! Infosecurity is dé vakbeurs op het gebied van IT-security, datamanagement en cloudoplossingen en is een must voor IT-managers en IT-professionals. Phishing-aanvallen, datalekken en ransomware zijn bijna dagelijks in het nieuws en vormen altijd nog een grote bedreiging voor organisaties. Daarom haakt de beurs in op actuele onderwerpen, zoals cyber security en privacy.

Security Awareness

Wij zien dat de menselijke factor vaak ondergeschikt is aan technologische maatregelen, terwijl medewerkers juist het verschil kunnen maken! Daarnaast worstelen organisaties vaak met de betrokkenheid van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. NextTech Security is specialist in het creëren van bewustwording en gedragsverandering rondom informatiebeveiliging. Wij testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau en trainen medewerkers. Dit doen we onder andere met onze nulmetingen, phishing tests en (online) trainingen. Leer medewerkers beveiligingsrisico’s herkennen en maak van hen de sterkste schakel in informatiebeveiliging! Bezoek onze stand om meer over onze diensten en werkwijze te weten te komen!

Gratis aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor de beurs via deze link. Kom gerust bij ons langs op stand 01.B085 om te praten over onze nieuwe diensten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Security Awareness, informatiebeveiliging en privacy. Meer informatie over Infosecurity vind je op infosecurity.nl.

Seminar: ‘Medewerkers enthousiasmeren voor Security Awareness. De do’s en don’ts.’

Op beide dagen van de beurs verzorgt Dennie Spreeuwenberg van 13:15 tot 13:45 een spreeksessie over ‘Security Awareness’. In deze interactieve sessie behandelt Dennie hoe organisaties een succesvol bewustwordingsprogramma kunnen opzetten dat door alle medewerkers omarmd wordt. Hoe stimuleer je gedragsverandering en wat zijn absolute no-go’s? Met gebruik van stemkastjes kunt u zelf meedenken over een succesvolle invulling van Security Awareness. Aanmelden voor het seminar kan via woensdag 31 oktober 13:15 of donderdag 1 november 13:15. Of kijk even op onze exposantenpagina.

Terug naar het overzicht