Infosecurity 2018: Security Awareness Hoog Op De Agenda

02 nov 2018

Infosecurity 2018 is weer achter de rug. Het waren twee mooie dagen met veel bezoekers op onze stand en leuke en interessante gesprekken. Veel bezoekers konden het niet laten om toch even de ‘druk hier vooral niet’ knop in te drukken en enthousiast mee te spelen met onze IBHV quiz (informatiebeveiligings hulpverlening). Ook kijken we terug op succesvolle spreeksessies van Dennie Spreeuwenberg (CEO & keynote speaker). Het is duidelijk dat Security Awareness bij veel organisaties hoog op de agenda staat. We bedanken alle collega’s van NextTech Security!

Spreeksessie ‘Medewerkers enthousiasmeren voor Security Awareness’

Op beide dagen zaten de spreeksessies bomvol. In deze interactieve sessie behandelde Dennie Spreeuwenberg hoe organisaties een succesvol bewustwordingsprogramma kunnen opzetten dat door alle medewerkers omarmd wordt. Hoe stimuleer je als organisatie gedragsverandering en wat zijn absolute no-go’s?

Kon u niet bij de sessie aanwezig zijn of wilt u de presentatie nog een keer doornemen? Download hier de presentatie.

Over ons

Organisaties worstelen vaak met de betrokkenheid van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. 70% van de incidenten wordt immers veroorzaakt door menselijk handelen. NextTech Security is specialist in het creëren van bewustwording en gedragsverandering rondom informatiebeveiliging. Wij testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau en trainen medewerkers. Dit doen we met effectieve Security Awareness programma’s en -meetmethoden. Kijk eens op nexttech.nl/aanpak voor ons dienstenoverzicht.

Terug naar het overzicht

Wij gaan verder onder de naam Awaretrain / We continue as Awaretrain

Vanaf 8 mei gaan we verder als Awaretrain. Al het beste van NextTech Security blijft bestaan, alleen onder een andere naam. Bekijk onze security awareness producten op de nieuwe website of ga verder op de oude website

From May 8th we will continue as Awaretrain. All the best from NextTech Security remains, only under a different name. Take a look at our security awareness products on the new website or continue on the old website

Check out our new website