InfoSecurity: Awareness belangrijker dan ooit

04 nov 2016

Afgelopen woensdag en donderdag hebben wij veel mensen mogen ontvangen in onze NextTech Stand op de InfoSecurity Beurs 2016. Naast de interessante gesprekken met bezoekers hebben wij onze vernieuwde E-Learning officieel gepresenteerd.

Ter introductie hebben we tokencodes weggegeven die toegang geven tot één van de Security Awareness E-Learning Modules. Mocht u ons gemist hebben toch graag een introductie-token willen ontvangen? Stuur dan een mailtje naar demo@nexttech.nl,  dan sturen we u uw persoonlijke toegangscode toe.

Naast de lancering van de E-Learning hebben wij ook een vijftal phishing campagnes verloot, de winnaars zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Al met al was onze aanwezigheid de bevestiging dat Security Awareness, ofwel het veiligheidsbewustzijn van medewerkers, voor steeds meer organisaties een belangrijk aspect is binnen informatiebeveiliging.

Heeft u binnen uw organisatie uitdagingen op het gebied van beleid, techniek of de mens? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze consultants, wij denken vanuit onze expertise graag met u mee!

Neem contact op via ons contactformulier of bel ons: 088 018 1600

 

Terug naar het overzicht