NextTech op Infosecurity 2016

29 aug 2016

Op 2 en 3 november 2016 vindt de Infosecurity weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij zullen vanuit NextTech Security ook aanwezig zijn met een stand. Wilt u weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van informatiebeveiliging? Of wilt u weten hoe u invulling kunt geven aan een multidisciplinaire security-aanpak? Reserveer dan snel uw gratis toegangskaarten!
>> Reserveer kaarten

Presentatie Nieuwe Security Awareness E-Learning
Op 2 en 3 november presenteren wij het gloednieuwe Security Awareness E-Learningprogramma aan de Nederlandse markt. Kom gerust langs om kennis te maken met het NextTech Security team en wissel eens vrijblijvend van gedachten met onze experts.

Speciale Beursactie
Wij hebben op de Infosecurity een speciale beursactie waarmee u inzicht krijgt in de Security Awareness van uw medewerkers! Benieuwd naar deze beursactie? Bezoek dan onze stand! (Standnummer 01.D134)

We zien u graag op 2 en 3 november, tot dan!

Over Infosecurity
Infosecurity.nl is de Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals.  Spam, Phishing, hackers en steeds geavanceerde vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT-security en is een must voor iedere IT-professional. Deze beurs is gecombineerd met de Storage-Expo en Tooling event.

 

infosec

 

Terug naar het overzicht