Online AVG Leermodule

Zijn uw medewerkers AVG ready?

2018 is hét jaar van de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, of GDPR. Deze wetgeving is niet alleen een zaak van de juridische afdeling of IT, maar is belangrijk voor alle medewerkers. Iedereen krijgt ermee te maken. Betrek daarom al uw medewerkers bij de AVG! Om bewustzijn bij medewerkers te creëren over deze wet en de gevoeligheid van persoonsgegevens heeft NextTech een online trainingsmodule ontwikkeld, specifiek gericht op Privacy en de AVG.

Onze AVG leermodule

Onze meertalige online AVG training is gefocust op het creëren van bewustwording en de rol van de medewerker in privacybewust werken. In minder dan 15 minuten brengen we medewerkers op de hoogte van de basisprincipes van de AVG, de begrippen persoonsgegeven en datalek en hoe de wet van invloed is op de dagelijkse werkzaamheden. De training bestaat uit verschillende korte video’s en scenario’s die worden afgewisseld met quizvragen om de kennis te testen. Na het doorlopen van de module ontvangt men een certificaat van deelname.


Ik ontvang graag de demo


Gemaakt voor alle medewerkers

De training is geschikt voor alle medewerkers binnen uw organisatie. Van Administratie tot Financiën, van Customer Service tot Verkoop, iedereen krijgt met de nieuwe wetgeving te maken. Daarom is het belangrijk om hen kennis te laten maken met de wet en hen uit te leggen hoe de wet van invloed is op de dagelijkse werkzaamheden. Aan de hand van toegankelijke en herkenbare scenario’s leggen we onder andere uit hoe men moet omgaan met privacygevoelige informatie om datalekken te voorkomen. Dit doen we zonder hen te overspoelen met juridische begrippen.

Bekijk de impressie

Waarom kiezen voor onze AVG-module?

  • In minder 15 minuten op de hoogte van de nieuwe wetgeving met 1 online training
  • Geschikt voor alle medewerkers van alle afdelingen
  • Begrijpbare scenario’s gebaseerd op dagelijkse werkzaamheden
  • Ontwikkeld in samenwerking met privacy-juristen
  • Geen juridische wirwar van termen en regels
  • Certificaat van deelname na afronding
  • Beschikbaar in 8 talen, waaronder Engels, Duits en Frans
  • Maatwerk scenario’s mogelijk
  • Gratis toegang tot onze volledige module-bibliotheek (meer info)

Meer informatie over onze online AVG training?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Ook interesse in de AVG training? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vraag een offerte aan

Aantal deelnemers*

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht