Security Awareness accesoires

Maak uw Security Awareness traject compleet

Een Security Awareness programma is slechts één van de vele mogelijkheden die NextTech Security biedt. Informatiebeveiliging is voor veel medewerkers niet direct een aantrekkelijk onderwerp. Om de aandacht voor het onderwerp te versterken en het effect van een training te vergroten, is het raadzaam om een combinatie van middelen in te zetten. Onze praktijkervaring leert dat de groei van bewustwording zelfs verdubbeld kan worden door het inzetten van meerdere leermethoden. De Security Awareness add-ons vormen hierbij belangrijke hulpmiddelen.

 

Webcam cover webcamcover

Veel (mobiele) computersystemen beschikken over een ingebouwde webcam. Er wordt echter regelmatig misbruik gemaakt van dergelijke camera’s door cybercriminelen. Meestal is een malware-infectie de oorzaak, waardoor de crimineel de camera op afstand kan inschakelen en toegang heeft tot beelden zonder dat de gebruiker hier iets van merkt.

Om een Awareness programma compleet te maken biedt NextTech Security webcam covers met als doel:

  • Gebruikers beschermen tegen misbruik van de webcam;
  • Een extra bewustzijnsmoment creëren tijdens uitrol van covers;
  • Awareness gerelateerde zaken continu onder de aandacht te houden door het plaatsen van een Security Awareness gerelateerd bericht op de webcam cover.

Het is mogelijk om een zelfgekozen boodschap te plaatsen op zowel de webcam cover zelf als op de bijgeleverde ‘plaatsingsinstructie’. Wanneer een medewerker op een zakelijk werkstation niet beschikt over een webcam, kan de cover op een privé-apparaat gebruikt worden. Zo wordt het bewustzijnsniveau tevens in de privéomgeving verhoogd en behouden.

 

Posteractie

Poster
Een posteractie is een aanvulling op de toegepaste leermethoden en vormt een trigger om op de werkvloer een gesprek of discussie te starten. Dit vergroot wederom de betrokkenheid van de medewerkers. NextTech beschikt over onderwerp-gerelateerde beeldmaterialen die goed aansluiten op de diverse Security Awareness programma’s. Indien een (E-Learning)programma periodiek beschikbaar gesteld wordt, vormen de posters een goede actuele aanvulling op de behandelde thema’s. NextTech Security biedt een serie voorontwikkelde posters op A0 formaat, die u in een oplage van 50 stuks kosteloos bij afname van een E-Learningprogramma ontvangt. Tevens zijn de posters optioneel verkrijgbaar als aanvulling op een Security Awareness traject of training.

 

Introductiefilmpje door directie of bestuur

ceo

Het is belangrijk om het bestuur en de directie te betrekken bij Security Awareness. Zij hebben immers een belangrijke voorbeeldfunctie binnen de organisatie. Door een introductiefilmpje op te nemen waarbij een directielid een boodschap inspreekt die de medewerkers te zien krijgen bij aanvang van een training wordt extra betrokkenheid vanuit de interne organisatie gecreëerd. In een korte introductie van circa 1 minuut geeft het directielid aan waarom informatiebeveiliging zo belangrijk en noodzakelijk is voor uw organisatie. Dit resulteert in meer begrip, grotere motivatie en betere eindresultaten. De vorm en inhoud van het filmpje worden afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie.

 

Awareness newsflash

De ervaring leert dat onze Security Awareness Trainingen effectief bijdragen aan de toename van het veiligheidsbewustzijn en dat de kans op incidenten drastisch vermindert. Het is belangrijk om actief bezig te blijven

met (informatie)veiligheid en de bijbehorende ontwikkelingen. Om de effectiviteit van een traject te versterken en om de onderwerpen blijvend te laten ‘leven’ binnen uw organisatie, bieden wij optionele NextTech Awareness NewsFlashes:

  • Aandacht voor nieuwe en actuele ontwikkelingen op beveiligingsgebied;
  • Tips & Tricks;
  • Do’s and Don’ts;
  • Optionele custom content;
  • Eventuele relevante video’s of internet artikelen.

 

Plantoolkalender-300x128

Het organiseren van (interne) trainingen is vaak complex en tijdrovend, zeker in grote ondernemingen of instellingen. Om dit probleem te tackelen bieden wij de NextTech Event Planner. Met behulp van deze tool kunnen deelnemers zichzelf inschrijven wanneer het hen uitkomt, binnen een door het management beschikbaar gestelde momenten en locatie(s).

Deze tool vereenvoudigt het plannen van een training en bespaart een hoop tijd en organisatorische rompslomp. Heeft u meer dan 200 mensen die u wilt trainen? Dan is deze tool nu kosteloos beschikbaar!

 

Bel ons!

Zorgeloze bedrijfsvoering met onze security aanpak. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

 

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl