Ondersteunende Awareness Tools & Gadgets

Maak uw security awareness traject compleet

Om de aandacht voor het onderwerp informatiebeveiliging te vergroten en het effect van een awareness traject te versterken raden wij aan om een combinatie van middelen in te zetten. Daarom bieden wij verschillende ondersteunende tools en gadgets aan.

Postercampagne

Een postercampagne is een aanvulling op de leermethoden en vormt een extra bewustzijnsmoment en trigger om een gesprek te starten. Dit vergroot de betrokkenheid van de medewerkers. NextTech Security beschikt over een serie awareness posters in 8 verschillende talen die perfect aansluiten op de diverse thema’s die wij behandelen tijdens de security awareness trainingen.

De awareness posters zijn geprint en digitaal verkrijgbaar.

Awareness cartoons

Creëer op een luchtige manier extra aandacht voor informatiebeveiliging en privacy met onze unieke cartoons. Op een grappige manier halen we de diverse onderwerpen binnen informatiebeveiliging aan die we ook behandelen in onze e-learning.

De cartoons zijn digitaal verkrijgbaar.

Webcam covers

Regelmatig wordt er via een malware-infectie misbruik gemaakt van de ingebouwde webcam. De crimineel kan dan de camera inschakelen zonder dat de gebruiker hier iets van merkt. Om een awareness programma compleet te maken biedt NextTech Security webcam covers aan met als doel:

  • Bescherming tegen misbruik van webcam
  • Extra bewustzijnsmoment tijdens ontvangen van covers
  • Continue aandacht door zelfgekozen security awareness boodschap op de cover

Het is mogelijk om een zelfgekozen boodschap te plaatsen op zowel de webcam cover als op de verpakking.

Introductievideo door directie of bestuur

Het is van groot belang om de directie of bestuur nauw te betrekken in uw awareness traject. Hierdoor creëert u meer begrip en grotere motivatie om actief deel te nemen aan het traject.

In een korte video van circa 1 minuut geeft het directielid aan waarom informatiebeveiliging extra aandacht behoeft en noodzakelijk is voor uw organisatie. Dit creëert meer betrokkenheid bij het awareness traject. De vorm en inhoud van de video worden afgestemd met de wensen en behoeften van uw organisatie.


Bekijk ook eens

Online security awareness training
Vergroot doorlopend het informatiebewustzijn bij uw medewerkers met korte leermodules.


Lees meer

Phishing simulatie
Zijn uw medewerkers in staan om phishing te herkennen? Meet het klikgedrag en maak hen weerbaar.


Lees meer


Meer informatie?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Heeft u interesse in onze security awareness tools en gadgets? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Stel je vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder.

   088 - 01 81 600    info@nexttech.nl