Security Awareness Accessoires & Gadgets

Maak uw Security Awareness traject compleet

Om de aandacht voor het onderwerp informatiebeveiliging te vergroten en het effect van een Awareness traject te versterken raden wij aan om een combinatie van middelen in te zetten. Daarom bieden wij verschillende ondersteunende accessoires aan.

Webcam cover

webcamcover

Regelmatig wordt er via een malware-infectie misbruik gemaakt van de ingebouwde webcam. De crimineel kan dan de camera inschakelen zonder dat de gebruiker hier iets van merkt. Om een Awareness programma compleet te maken biedt NextTech Security webcam covers aan met als doel:

  • Bescherming tegen misbruik van webcam
  • Extra bewustzijnsmoment tijdens ontvangen van covers
  • Continue aandacht door zelfgekozen Security Awareness boodschap op de cover

Het is mogelijk om een zelfgekozen boodschap te plaatsen op zowel de webcam cover als op de verpakking.

 
Poster

Posteractie

Een posteractie is een aanvulling op de leermethoden en vormt een extra bewustzijnsmoment en trigger om een gesprek te starten. Dit vergroot de betrokkenheid van de medewerkers. NextTech Security beschikt over een serie Awareness posters die perfect aansluiten op de diverse Security Awareness thema’s.

De NextTech Awareness posters zijn verkrijgbaar op A2 formaat of digitaal om zelf af te drukken.
 

Introductievideo door directie of bestuur

Stel personeel op de hoogte van Security Awareness met een bestuurs of directie videoHet is van groot belang om de directie of bestuur nauw te betrekken in uw Awareness-traject. Hierdoor creëert u meer begrip en grotere motivatie om actief deel te nemen aan het traject.

In een korte video van circa 1 minuut geeft het directielid aan waarom informatiebeveiliging extra aandacht behoeft en noodzakelijk is voor uw organisatie. Dit creëert meer betrokkenheid bij het Awareness traject. De vorm en inhoud van de video worden afgestemd met de wensen en behoeften van uw organisatie.

 

Awareness newsflash

Onze Awareness programma’s dragen effectief bij aan de toename van het veiligheidsbewustzijn en minimaliseren de kans op incidenten. Het creëren van veiligheidsbewustzijn is een continu proces. Daarom is het belangrijk om actief bezig te blijven met ontwikkelingen op het gebied van informatieveiligheid.

Om de effectiviteit van een traject te versterken en om de thema’s te laten leven binnen uw organisatie, bieden wij optioneel NextTech Security Awareness NewsFlashes aan:

  • Aandacht voor actuele ontwikkelingen op beveiligingsgebied;
  • Tips & Tricks
  • Do’s and Don’ts
  • Eventuele relevante video’s of internet artikelen
  • Optionele custom content

 

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze Security aanpak. En hier zijn we trots op! Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl