Security Awareness as a service: Doorlopend bewust

Security Awareness as a service: Doorlopend bewust

Gedragsverandering en bewustzijn vragen om een doorlopende aanpak. Met behulp van het NextTech Security Awareness as a service programma bieden we u de juiste tools om Awareness doorlopend te bewerkstelligen. De aanpak hierin is gebaseerd op de “Demming circle” waarbij er structureel verbeteringen gerealiseerd kunnen worden.

security awareness aanpak 4

 

1: Nulmeting
Inzicht in de Awareness. Combinatie uit online-test en Social Engineering. Geeft naast inzicht ook handvatten om Security op de agenda te krijgen.

2: Evaluatie en Intake 
Bespreken onderzoeksresultaten en bepalen van kaders in Awareness traject.

 3: Train
Leer de medewerkers welke rol zij hebben inzake informatiebeveiliging en geef hen tips hoe incidenten te voorkomen of af te wenden.

4: Certificeer & rapporteer
Creëer kaders in niveau. Tevens bewijsmateriaal inzake de meldplicht.

5: Evalueer
Maak resultaten accountable door evaluatie van de kennis en betrokkenheid middels een online-test en Social Engineering onderzoek.

 

Wij ondersteunen u bij het bepalen van een Awareness plan voor de komende periode. Ongeacht of dit nu gaat om een eenmalig actie of meerjarenplan. Ongeacht of u NextTech in gaat schakelen voor de invulling hiervan. Ook ideaal wanneer u een budget aan moet vragen voor de komende jaren.

NextTech Security als ideale partner

Security Awareness is geen eenmalige actie. Het is iets wat onderhouden moet worden. En dat valt niet mee. Het periodiek uitvoeren van dezelfde interventie lijdt niet tot het juiste effect. NextTech Security speelt hier op in door een breed aanbod aan uiteenlopende interventies.

  • Traningen & workshops op verschillende niveau’s
  • E-learning programma’s op verschillende niveau’s
  • Serious Games
  • Phishing campagnes
  • Social Engineering als leermiddel
  • Hybride aanpak

 

Bel ons!

Zorgeloze bedrijfsvoering met onze security aanpak. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl