Awareness Quick Start

Verzorg een eigen workshop met de Awareness Quick Start

Wilt u zelf een succesvolle Awareness workshop verzorgen zonder weken aan voorbereiding, maar toch direct het maximale resultaat bereiken? Maak dan gebruik van de NextTech Security Awareness Quick Start.

Een ervaren Awareness trainer helpt u bij het opzetten van een succesvolle en effectieve Awareness training. Om het effect van de training te maximaliseren zal er hierbij rekening gehouden worden met uw branche en organisatiecultuur. Daarnaast zal het belang van specifieke aspecten uit uw security beleid worden vertaald naar praktische handvatten.

Awareness Quick Start pakketten

De verschillende pakketten bestaan uit een selectie van 2-daagse consultancy, het NextTech trainingsframework in Powerpoint en IVS stemkastjes. Voor elk budget bieden wij een oplossing.

 Consultancy (2 dagen)NextTech frameworkStemkastjes*
Quick Start Basic
Quick Start Plus
Quick Start Premium
* 1 week bruikleen (30 stuks)Ondersteuning nodig bij het verzorgen van een Awareness training? Maak gebruik van de Security Awareness Quick Start

Quick Start add-ons

Vraag vrijblijvend naar de tarieven van:

  • Extra consultancy
  • Awareness posters (digitaal of gedrukt)
  • Extra stemkastjes of extra periode

Liever een compleet verzorgde Awareness training?

Bekijk onze compleet verzorgde klassikale workshops.

Awareness workshops


Maak uw Security Awareness training compleet

Awareness metingen, phishing & social engineering

Bij gestructureerd risicomanagement hoort het periodiek in kaart brengen van risico’s. Met behulp een Security Awareness meting, phishing- en/of social engineering onderzoek geven wij inzicht in het actuele kennisniveau en de mate van betrokkenheid van uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer

Meer informatie over de Quick Start?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Ook interesse om zelf een workshop te organiseren? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vraag een offerte aan

Pakketvoorkeur*

Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht