Security Awareness E-learning

Online Security Awareness training

Het creëren van gedragsverandering en bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging onder medewerkers is geen eenmalige actie. Structurele aandacht is essentieel. Vanuit deze overtuiging is onze Security Awareness E-learning ontwikkeld. Geen overdaad aan regeltjes, maar direct toepasbare handvatten om gedragsverandering te stimuleren.

Onze online Security Awareness training biedt medewerkers de mogelijkheid om trainingsmodules over informatiebeveiliging te volgen op het moment dat het hen het beste uitkomt. Door de modules periodiek beschikbaar te stellen zijn medewerkers herhaaldelijk met het onderwerp bezig. Het resultaat is een continu bewustzijnsniveau en een grotere effectiviteit van de training.


Vraag een demo aan


Security Awareness E-learning programma’s | Security Awareness as a Service

Onze E-learning is een compleet bewustwordingsprogramma en is verkrijgbaar als onderdeel van het Security Awareness as a Service (SAaaS) programma. Hierbij combineren we essentiële Security Awareness diensten om de medewerkers van uw organisatie veiligheidsbewust te maken in abonnementsvorm. U ontvangt maandelijks een factuur op basis van het aantal abonnees in die maand.

  Essentials Premium
Toegang tot alle online leermodules Bekijk bibliotheek
Toegang tot nieuw ontwikkelde modules
Hosted & managed door NextTech of integratie in uw eigen leerplatform
Maandelijks opzegbaar
Ondersteunende Awareness content
Begeleidende e-mails
Nulmeting (voorafgaand)-
Phishing simulatie (2-maandelijks)-
Evaluatiemeting (12-maandelijks)-

Waarom onze Security Awareness E-learning?

Modulair opgebouwd

Onze E-learning programma’s bestaan uit verschillende losse modules. Zo kunt u een programma samenstellen die perfect aansluit op de wensen van uw organisatie. Bij het afsluiten van een abonnement krijgt u toegang tot alle beschikbare trainingsmodules en de afsluitende kennistest. De volgorde en selectie kan aangepast worden. Onze E-learning is altijd actueel en up-to-date, u krijgt namelijk automatisch toegang tot nieuw ontwikkelde modules.

Interactieve training

Men leert niets van lange en theoretische teksten. Om maximale betrokkenheid te garanderen zijn de modules kort en toegankelijk met direct toepasbare handvatten, ook in privésituaties! De interactieve modules duren 12-15 minuten en bestaan voor 90% uit geanimeerde video’s waarin we de medewerker uitleg geven over hoe hij bewust en veilig kan werken. Video’s worden afgewisseld door oefeningen om de kennis te testen en men actief te betrekken.

Meertalig

Veel van onze klanten zijn internationaal georiënteerd. Onze E-learning programma’s zijn beschikbaar in 8 verschillende talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Pools en Tsjechisch. Op aanvraag kan elke gewenste taal ontwikkeld en geleverd worden.

Maatwerkmogelijkheden

Sluit de inhoud van een module niet helemaal aan bij wat u zoekt? Op verschillende vaste punten in de modules kunnen aanpassingen gemaakt worden. Daarnaast kan op de samenvattingspagina doorverwezen worden naar uw beleid. Wilt u een volledig nieuwe module? Ook dat is mogelijk.

Meetbaar en inzichtelijk

Betrokken managers krijgen in ons dashboard realtime inzicht in de progressie en resultaten van de medewerkers. Binnen de beheer- en rapportageomgeving is veel mogelijk qua vormgeving, huisstijl, user management en rapportage. Heeft uw organisatie een eigen Learning Management System? Vraag naar de mogelijkheden om onze E-learning te integreren in uw eigen LMS.

Ondersteunende content

Om de aandacht voor informatiebeveiliging te vergroten en het effect van het Awareness programma te versterken bieden we een ondersteunend contentpakket aan. Dit pakket bestaat uit serie posters en cartoons die perfect aansluiten bij de verschillende thema’s die in de modules worden behandeld. De posters zijn beschikbaar in 8 verschillende talen.


Maak uw Security Awareness programma compleet!

Social engineering onderzoeken

Bij gestructureerd risicomanagement hoort het periodiek in kaart brengen van risico’s. Met behulp een van een social engineering onderzoek – zoals een mystery guest bezoek, telefonische phishing of USB-test – krijgt u inzicht in het gedrag van uw medewerkers en brengen we de risico’s van de menselijke factor van informatiebeveiliging in kaart.

Lees meer

Meer informatie over onze E-learning?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze Awareness trainingen. Wilt u meer informatie over de verschillende E-learning mogelijkheden? Bel ons op 088 – 018 16 00 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vraag een offerte aan

Pakketvoorkeur*

Aantal deelnemers*

Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht