Security Awareness E-learning

Online Security Awareness training

Het creëren van gedragsverandering en bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging onder medewerkers is geen eenmalige actie. Structurele aandacht is essentieel. Vanuit deze overtuiging is onze Security Awareness e-learning ontwikkeld. Geen overdaad aan regeltjes, maar direct toepasbare handvatten om gedragsverandering te stimuleren.

Onze online Security Awareness training biedt medewerkers de mogelijkheid om trainingsmodules over informatiebeveiliging te volgen op het moment dat het hen het beste uitkomt. Door de modules periodiek beschikbaar te stellen zijn medewerkers herhaaldelijk met het onderwerp bezig. Het resultaat is een continu bewustzijnsniveau en een grotere effectiviteit van de training.


Vraag een demo aan


Waarom onze Security Awareness e-learning?

Modulair opgebouwd

Ons e-learningprogramma bestaat uit verschillende losse modules. Bij het afsluiten van een abonnement krijgt u toegang tot alle beschikbare trainingsmodules (klik) en de afsluitende kennistest. De volgorde, selectie en timing kan aangepast worden. Zo kunt u een programma samenstellen die perfect aansluit op de wensen van uw organisatie. Onze e-learning is altijd actueel en up-to-date, u krijgt namelijk automatisch toegang tot nieuw ontwikkelde modules.

Houd zelf de regie

U krijgt toegang tot ons online leerplatform: Awaretrain. Hiermee geven we u alle tools om in eigen beheer het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te verhogen. U kunt zelf leerprogramma’s samenstellen, gebruikers en groepen beheren, en zelf rapporten en certificaten genereren. Dit alles in een gebruiksvriendelijke user en beheerdersinterface. Heeft u een eigen leerplatform? Het integreren van onze content in uw LMS is mogelijk.

Helder en toegankelijk

Men leert niets van lange en theoretische teksten. Om maximale betrokkenheid te garanderen zijn de modules kort en toegankelijk met direct toepasbare handvatten, ook in privésituaties! De interactieve modules duren circa 15 minuten en bestaan uit geanimeerde video’s waarin we de medewerker uitleg geven over hoe hij bewust en veilig kan werken. Video’s worden afgewisseld door oefenvragen om de kennis te testen en men actief te betrekken.

Ondersteunende content

Om de betrokkenheid bij informatiebeveiliging te vergroten en het effect van het leerprogramma te versterken bieden we een ondersteunend contentpakket aan. Dit pakket bestaat uit serie posters en cartoons die perfect aansluiten bij de verschillende thema’s die in de modules worden behandeld. De posters en cartoons zijn beschikbaar in 8 talen.

Meertalig

Veel van onze klanten zijn internationaal georiënteerd. Onze e-learning is beschikbaar in 8 talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Pools en Tsjechisch. Op aanvraag kan elke gewenste taal ontwikkeld worden.

Meetbaar en inzichtelijk

Betrokken managers hebben realtime inzicht in de progressie en resultaten van de medewerkers en medewerkersgroepen. Zij kunnen zelf rapporten en certificaten genereren.

Maatwerkmogelijkheden

Sluit de inhoud van een module niet helemaal aan bij wat u zoekt? Op verschillende punten in de modules kunnen aanpassingen gemaakt worden. Wilt u een volledig nieuwe module? Ook dat is mogelijk.


Security Awareness as a Service

De e-learning vormt een compleet bewustwordingsprogramma en is onderdeel van ons Security Awareness as a Service (SAaaS) programma. Hierin combineren we essentiële Security Awareness diensten om de medewerkers van uw organisatie veiligheidsbewust te maken in abonnementsvorm. U ontvangt maandelijks een factuur op basis van het aantal abonnees in die maand.

  Essentials Premium
Toegang tot alle online leermodules Bekijk bibliotheek
Toegang tot nieuw ontwikkelde modules
Hosted door NextTech of integratie in uw eigen leerplatform
Maandelijks opzegbaar
Ondersteunende Awareness content
Nulmeting (voorafgaand)-
Phishing simulatie (2-maandelijks)-
Evaluatiemeting (12-maandelijks)-

Maak uw Security Awareness programma compleet!

Social engineering onderzoeken

Bij gestructureerd risicomanagement hoort het periodiek in kaart brengen van risico’s. Met behulp een van een social engineering onderzoek – zoals een mystery guest bezoek, telefonische phishing of USB-test – krijgt u inzicht in het gedrag van uw medewerkers en brengen we de risico’s van de menselijke factor van informatiebeveiliging in kaart.

Lees meer

Meer informatie over onze e-learning?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze Awareness trainingen. Wilt u meer informatie over de verschillende e-learning mogelijkheden? Bel ons op 088 – 018 16 00 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vraag een offerte aan

Pakketvoorkeur*

Aantal deelnemers*

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht