Security Awareness E-learning

Online security awareness training

Het creëren van gedragsverandering en bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging is geen eenmalige actie, het is een doorlopend proces. Vanuit deze overtuiging is onze security awareness e-learning ontwikkeld. Geen overdaad aan regels, maar direct toepasbare handvatten om gedragsverandering te stimuleren. Leer medewerkers om cybergevaren te herkennen en veilig te werken!

Onze online security awareness training biedt medewerkers de mogelijkheid om trainingsmodules over informatiebeveiliging te volgen op het moment dat het hen het beste uitkomt. Door de modules periodiek beschikbaar te stellen zijn medewerkers herhaaldelijk met het onderwerp bezig. Het resultaat is een continu bewustzijnsniveau en een grotere effectiviteit van de training.


Waarom onze security awareness e-learning?

Modulair opgebouwd

Ons e-learningprogramma bestaat uit verschillende losse modules. Bij het afsluiten van een abonnement krijgt u toegang tot alle trainingsmodules (bekijk onderwerpen) en de afsluitende kennistest. De volgorde, selectie en timing bepaalt zelf. Zo kunt u een programma samenstellen die perfect aansluit op de wensen van uw organisatie. Onze e-learning is altijd actueel en up-to-date, u krijgt namelijk automatisch toegang tot nieuw ontwikkelde modules.

Houd zelf de regie

U krijgt toegang tot ons online leerplatform: Awaretrain. Hiermee geven we u alle tools om in eigen beheer het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te verhogen. U kunt zelf leerprogramma’s samenstellen, gebruikers en groepen beheren, en zelf rapporten en certificaten genereren. Dit alles in een gebruiksvriendelijke user en beheerdersinterface. Heeft u een eigen leerplatform? Het integreren van onze content in uw LMS is mogelijk.

Toegankelijk en interactief

Men leert niets van lange en theoretische teksten. Om maximale betrokkenheid te garanderen zijn de modules kort en toegankelijk met direct toepasbare handvatten, ook in privésituaties! We maken gebruik van geanimeerde bewustwordingsvideo’s en interactieve quizjes die tussen de 5 en 15 minuten duren. Hierin geven we uitleg over hoe men bewust en veilig kan werken. Tussentijdse oefenvragen testen de kennis van de medewerker.

Ondersteunende content

Om de betrokkenheid bij informatiebeveiliging te vergroten en het effect van het leerprogramma te versterken bieden we een ondersteunend contentpakket aan. Dit pakket bestaat uit serie posters en cartoons die perfect aansluiten bij de verschillende thema’s die in de modules worden behandeld. De posters en cartoons zijn beschikbaar in 8 talen.

Meertalig

Veel van onze klanten zijn internationaal georiënteerd. Onze e-learning is beschikbaar in 8 talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Pools en Tsjechisch. Op aanvraag kan elke gewenste taal ontwikkeld worden.

Meetbaar en inzichtelijk

Betrokken managers hebben realtime inzicht in de progressie en resultaten van de medewerkers en medewerkersgroepen. Zij kunnen zelf rapporten en certificaten genereren.

Maatwerkmogelijkheden

Grafische elementen in de leeromgeving, zoals het bedrijfslogo en de huisstijlkleur, kunnen aangepast worden. Sluit de inhoud van een module niet helemaal aan bij wat u zoekt of wilt u een volledige maatwerk module? Vraag naar de mogelijkheden.


Security Awareness as a Service: e-learning in een jaarabonnement

De e-learning vormt een compleet bewustwordingsprogramma en is onderdeel van ons Security Awareness as a Service (SAaaS) programma. Hierin worden essentiële security awareness diensten om de medewerkers van uw organisatie veiligheidsbewust te maken gecombineerd in een voordelig jaarabonnement.

  Essentials Premium
Toegang tot alle online leermodules Bekijk onderwerpen
Toegang tot nieuw ontwikkelde modules
Hosted door NextTech of integratie in uw eigen leerplatform
Ondersteunende awareness posters & cartoons
Nulmeting (voorafgaand)-
Phishing simulatie (2-maandelijks)-
Evaluatiemeting (12-maandelijks)-

Bekijk ook eens

Social engineering onderzoeken
Laat medewerkers het gevaar ervaren. Kies bijvoorbeeld voor een mystery guest, telefonische phishing of USB-test.


Lees meer

Interactieve spelshow
Collega’s worden in teamverband in verschillende spelrondes uitgedaagd om na te denken over informatiebeveiliging.


Lees meer


Meer informatie over onze e-learning?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze awareness trainingen. Wilt u meer informatie over de verschillende e-learning mogelijkheden? Bel ons op 088 – 018 16 00 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Stel je vraag

Vraag een demo aan

E-mailadres*

Vraag een offerte aan

Pakketvoorkeur*

Aantal deelnemers*

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht