Interim Awareness Officer

Interim Awareness Officer

Het succes van een Awareness programma is afhankelijk van vele factoren. Het slechts overspoelen van medewerkers met richtlijnen en informatie heeft heeft nauwelijks effect. Daarnaast is er niet altijd budget voorhanden om het Awareness traject uit te besteden. Overweeg in dit geval de professionele input van een Interim Awareness Officer bij het inrichten van uw eigen Security Awareness programma.

Het aanstellen van onze Interim Awareness Officer betreft de inhuur van een ervaren Security consultant. Hij zal de opdrachtgever ondersteunen bij het opstellen van de leerdoelen, aanpak en algehele Security Awareness strategie.

De Interim Awareness Officer is inzetbaar op zowel project als ad hoc basis. Van slechts enkele uren tot meerjarige trajecten.

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze aanpak. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl