Interim Awareness officer

Interim Awareness officer

Het succes van een Awareness programma is afhankelijk van vele factoren. Het slechts overspoelen van medewerkers met regels heeft eenmaal nauwelijks effect. Daarnaast is er niet altijd het nodige budget om een leertraject uit te besteden. Overweeg dan de professionele inbreng van een interim Awareness officer bij het opzetten van uw eigen Awareness actie.

Een Awareness officer betreft de inhuur van een ervaren consultant gespecialiseerd in Security Awareness. Hij zal op de opdrachtgever ondersteunen bij het in kaart brengen van de de leerdoelen, aanpak voor interventies en algehele Awareness strategie.

De Interim Awareness officer is inzetbaar op zowel project als adhoc basis. Van slechts enkele uren tot meerjarige trajecten.

Bel ons!

Zorgeloze bedrijfsvoering met onze security aanpak. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl