Klassikale Security Awareness Workshops

Een klassikale Security Awareness workshop bij u op locatie

In onze klassikale Security Awareness workshop leert uw personeel op interactieve wijze en in begrijpbare taal waar de hedendaagse risico’s en gevaren liggen op het gebied van informatiebeveiliging.

Met de klassikale Security Awareness workshop worden uw medewerkers bewust gemaakt van de invloed die zij hebben binnen de organisatie als het gaat om risicopreventie en informatiebeveiliging. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en relevante situaties wordt de trainingsinhoud tastbaar gemaakt.

Train uw medewerkers klassikaal met onze interactieve Security Awareness workshop

Tijdens de Awareness workshop wordt gebruik gemaakt van stemkastjes. Deelnemers kunnen hiermee reageren op stellingen en uitdagende vragen om hier vervolgens over te discussiëren. Deze interactie garandeert een maximale betrokkenheid onder de deelnemers.

Na afloop van de klassikale Security Awareness workshop ontvangen alle deelnemers het NextTech Security Awareness handboek. Dit boek bevat uitgebreide (achtergrond)informatie, praktische weetjes en tips & tricks over de behandelde thema’s.

Ook geschikt voor mensen met gehoor- of visuele beperkingen

Om de effectieve bewustwording te vergroten en om genoeg ruimte te bieden voor interactie en discussie adviseren wij om per sessie maximaal 25 deelnemers te trainen.

 MedewerkersDirectie & BestuurIT-personeel
Duur2 á 2,5 uur*2 á 2,5 uurHalve dag of dagsessie
Onderwerpen
Bekijk bibliotheek
Wachtwoorden
Veilig internetgebruik
Softwaregebruik
E-mailfraude
Social engineering
Computer & werkplek
Veilig mobiel
Internet of things
Privacy
AVG (GDPR)
Wet- en regelgeving
Technische maatregelen
Kennistest & certificering--
Handboek / naslagwerk
* Duur van de training kan verkort worden door thema’s te schrappen


Liever zelf een Security Awareness workshop verzorgen?

We ondersteunen u graag bij het opzetten van een succesvolle Awareness workshop. Maximaal resultaat zonder weken aan voorbereiding. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Maak uw Security Awareness workshop compleet!

Awareness metingen, phishing & social engineering

Bij gestructureerd risicomanagement hoort het periodiek in kaart brengen van risico’s. Met behulp een Security Awareness meting, phishing- en/of social engineering onderzoek geven wij inzicht in het actuele kennisniveau en de mate van betrokkenheid van uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer

Meer informatie over een klassikale training?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Wilt u meer informatie over onze klassikale trainingen? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vraag een offerte aan

Doelgroep*

Aantal deelnemers*

Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht