Phishing Quiz

Uitdagend en onderscheidend: de NextTech Phishing Quiz

Hoe kunnen uw medewerkers het beste handelen als zij in bepaalde situaties een (verdachte) e-mail ontvangen? En zijn zij op de hoogte van de verschillende werkwijzen die criminelen gebruiken? Test het gedrag van zelfs de meest oplettende medewerkers met onze uitdagende Phishing Quiz en train hen zo effectief mogelijk te handelen!

Phishing Quiz, Phishing training, Phishing test, ceo fraude, ceo-fraud, ceo-fraude, whalingDeze onderscheidende Phishing Quiz laat medewerkers in 10 minuten op een toegankelijke en veilige manier nadenken over hoe zij zouden handelen als zij in verschillende situaties een e-mail ontvangen. Het is makkelijk om een verdachte mail weg te gooien, maar door een legitieme mail weg te gooien kan belangrijke informatie worden misgelopen.

Vraag uw gratis demo aan!

Verschillende werkwijzen

Door verschillende methoden van criminelen te gebruiken maken medewerkers kennis met de manieren waarop criminelen hen proberen te manipuleren, zoals urgentie of het uitstralen van autoriteit. Creƫer bewustwording, leer hen phishing herkennen en maak hen weerbaar tegen deze populaire vorm van cybercriminaliteit met onze Phishing Quiz.

Opbouw

Deelnemers krijgen verschillende e-mails voorgelegd, deels legitiem, deels phishing. Aan de hand van een situatieschets geeft de deelnemer aan hoe hij/zij zou handelen. Punten worden gescoord op basis van de juistheid van het antwoord. Door alleen op safe te spelen kan er geen hoge score behaald worden. Denk bijvoorbeeld aan het ondernemen van uitgebreide actie bij totaal onbelangrijke mails. Na elke vraag worden de punten waarop de mail beoordeeld had kunnen worden uitgelicht.

Onderscheidend

In tegenstelling tot veel andere phishing tests in de markt is het geen vragenlijst waarbij men slechts aan kan geven of het wel of geen phishing is. De links, bijlagen en het afzendadres kunnen gecheckt worden door er met de muis overheen te bewegen.

  • Realistisch door situatieschetsen
  • Focus op gewenst gedrag
  • Een uitdaging voor iedereen
  • Competitief element door slim scoremodel
  • Inclusief rapportage
  • Perfect te combineren met andere Awareness diensten

Phishing Quiz, phishing test, ceo-fraud, ceo fraude, ceo-fraude, whaling, phishing training

Scoreboard

Aan het einde van de quiz ziet de deelnemer zijn totaalscore en het scoreboard van uw organisatie. Start een competitie en koppel bijvoorbeeld een prijs aan het behalen van een topscore om het onderwerp extra kracht bij te zetten.

Toegangsduur & rapportage

Standaard krijgt u 2 maanden toegang tot de Phishing Quiz. Daarna ontvangt u een rapportage met statistieken per vraag. Zo wordt eenvoudig duidelijk welk soort phishingmails lastig zijn te herkennen door uw medewerkers. Handig om eventueel te verwerken in een vervolgtraject.

Ervaar het gevaar met een phishing simulatie

Zijn uw medewerkers in staat om phishing te herkennen? Ervaar het gevaar! Wij bieden diverse voorgedefinieerde phishingmails. In te zetten bij elke organisatie en erg kostenefficiƫnt. Op zoek naar een maatwerk phishingmail? Ook dat kan! Krijg eenvoudig duidelijk of uw organisatie weerbaar is tegen een phishing-aanval.

Lees meer

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze Security aanpak. En hier zijn we trots op! Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl

Vraag direct uw offerte aan

Aantal deelnemers

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bedrijfsnaam

Vragen en/of aanmerkingen