Phishing Quiz

Uitdagend en onderscheidend: de NextTech Phishing Quiz

Weten uw medewerkers hoe zij moeten handelen als zij een (verdachte) e-mail ontvangen? En zijn zij op de hoogte van de verschillende werkwijzen die criminelen gebruiken? Evalueer het gedrag van zelfs de meest oplettende medewerkers met onze uitdagende Phishing Quiz.

Phishing Quiz, Phishing training, Phishing test, ceo fraude, ceo-fraud, ceo-fraude, whalingDe Phishing Quiz laat medewerkers in 10 minuten op een toegankelijke en veilige manier inzicht krijgen in de manier waarop zij handelen bij (verdachte) e-mails. Het is makkelijk om een verdachte e-mail weg te gooien, maar door een legitieme mail weg te gooien kan belangrijke informatie worden misgelopen.

Door verschillende methoden te gebruiken, zoals het uitstralen van urgentie of autoriteit, leren medewerkers hoe criminelen hen via e-mail proberen te manipuleren. Creƫer bewustwording, leer hen phishing herkennen en maak hen weerbaar tegen deze populaire vorm van cybercriminaliteit met de NextTech Phishing Quiz.

Hoe werkt het?

Deelnemers krijgen verschillende e-mails voorgelegd, deels legitiem, deels phishing. Aan de hand van een situatieschets geeft de deelnemer aan hoe hij zou handelen. Punten worden gescoord op basis van de manier van handelen. Door alleen op safe te spelen kan er geen hoge score behaald worden. Denk bijvoorbeeld aan het ondernemen van uitgebreide actie bij totaal onbelangrijke mails. Na elke vraag worden de punten waarop de mail beoordeeld had kunnen worden uitgebreid uitgelicht.

Onderscheidend

In tegenstelling tot veel andere phishing tests in de markt is het geen vragenlijst waarbij men slechts aan kan geven of het wel of geen phishing is. De links, bijlagen en het afzendadres kunnen gecheckt worden door er met de muis overheen te bewegen.

  • Realistische scenario’s
  • Focus op gewenst gedrag
  • Een uitdaging voor iedereen
  • Competitief element door slim scoremodel
  • Inclusief uitgebreide rapportage
  • Perfect te combineren met andere awareness diensten

Scoreboard

Aan het einde van de quiz ziet de deelnemer zijn totaalscore en het scoreboard van uw organisatie. Start een competitie en koppel bijvoorbeeld een prijs aan het behalen van een topscore om het onderwerp extra kracht bij te zetten.

Rapportage

Deelnemers krijgen 2 maanden toegang. Daarna ontvangt u een rapportage met de resultaten. Zo wordt eenvoudig duidelijk welk soort phishingmails lastig zijn te herkennen door uw medewerkers. Perfect om te verwerken in een awareness programma.


Bekijk ook eens

Phishing simulatie
Zijn uw medewerkers in staan om phishing te herkennen? Meet het klikgedrag en maak hen weerbaar.


Lees meer

Online security awareness training
Vergroot doorlopend het informatiebewustzijn bij uw medewerkers met korte leermodules.


Lees meer


Meer informatie over de Phishing Quiz?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Wilt u meer informatie over onze laagdrempelige en leerzame Phishing Quiz? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Stel je vraag

Vraag een demo aan

E-mailadres*

Vraag een offerte aan

Aantal deelnemers*

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht