Onze Security Awareness Aanpak

Wij richten ons op het creëren van bewustwording en gedragsverandering onder uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging. Zij kunnen het verschil maken. Met onze security awareness trainingen maken wij uw personeel bewust welke rol en verantwoordelijkheden zij hebben op het gebied van informatiebeveiliging en – nog belangrijker – leren wij hen ook om hier naar te handelen. Geen overdaad aan regeltjes, maar primair gericht op gedragsverandering van uw medewerkers.

Security awareness onderzoeken & leermethoden

Onze security awareness diensten en programma’s brengen kwetsbaarheden aan het licht, benoemen oplossingen en trainen uw medewerkers. Aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden, werkmethoden van criminelen en praktische tips & tricks leert uw personeel om veiliger en bewuster te werken.

Het creëren van bewustwording en gedragsverandering is geen eenmalige actie, het is een doorlopend proces. NextTech Security biedt onderzoeken en leermethoden in verschillende vormen aan. Zo is er altijd een geschikt onderzoek of geschikte security awareness training die past bij de omvang en wensen van uw organisatie.

Online security awareness training
Ideaal om doorlopend het informatiebewustzijn onder medewerkers te vergroten. Geen regels stampen, maar direct toepasbare handvatten om veiliger te werken.


Lees meer

Online AVG training
Zijn uw medewerkers bewust van hun rol in de AVG? Iedereen krijgt er mee te maken. Hoe beschermen ze persoonsgegevens en hoe voorkomen ze datalekken?


Lees meer

Nulmeting
Inzicht in het actuele veiligheidsbewustzijn van uw organisatie. Tegelijkertijd geeft de nulmeting concrete focuspunten voor de toekomst.


Lees meer

Social engineering onderzoeken
Laat medewerkers het gevaar ervaren waarmee criminelen te werk. Zijn ze te manipuleren? Kies voor een mystery guest, telefonische phishing of USB-test.


Lees meer

Phishing simulatie
De grootste digitale dreiging voor organisaties. Kunnen uw medewerkers phishing herkennen? Test het en maak hen weerbaar tegen een phishing-aanval.


Lees meer

Interactieve kennissessies
Tijdens een kennissessie leren wij uw personeel op interactieve wijze en in begrijpbare taal waar de risico’s liggen op het menselijke vlak van informatiebeveiliging.


Lees meer

Interactieve spelshow
Laat collega’s in teamverband en op een leuke manier kennismaken met security awareness. Ze worden in verschillende spelrondes uitgedaagd.


Lees meer

Ondersteunende tools
Maak uw security awareness traject compleet met onze ondersteunende tools. Posters, cartoons, webcamcovers en introductievideo’s door de directie.


Lees meer


Security Awareness as a Service: alles om veiligheidsbewustzijn creëren

Met Security Awareness as a Service combineren we de essentiële onderdelen om uw organisatie veiligheidsbewust te maken in een voordelig abonnement.

Security Awareness as a Service is beschikbaar in een Privacy Pack en als Essentials en Premium variant. De Privacy Pack geeft toegang tot een selectie van privacy gerelateerde modules. De Essentials en Premium variant geven toegang tot de volledige online module bibliotheek (bekijk onderwerpen). In de Premium variant zijn een nulmeting en phishing simulaties inbegrepen. Hierdoor kan gemeten worden of de training het beoogde effect heeft, want uiteindelijk gaat het om de vraag: gebruiken de medewerkers de opgedane kennis ook daadwerkelijk in de praktijk?

  Premium Essentials Privacy pack
Train met alle online modules Bekijk onderwerpen-
Toegang tot privacy gerelateerde modules
Toegang tot nieuw ontwikkelde modules-
Hosted door NextTech of integratie in uw eigen leerplatform
Ondersteunende awareness posters & cartoons
Inzicht in het veiligheidsniveau met een nulmeting (voorafgaand)--
Test tussentijds met phishing simulaties (2-maandelijks)--

Awareness vanuit regelgeving

Veel organisaties en instellingen zijn vanuit wet- en regelgeving verplicht om hun medewerkers doorlopend te trainen en bewust te maken van ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging. Denk bijvoorbeeld aan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) voor Gemeenten, Rijk, Waterschappen en Provincies en de NEN 7510 voor de zorgsector. Met onze aanpak kunt u doorlopend invulling geven aan security awareness.


Algemeen toegankelijk

De gemiddelde medewerker heeft geen technische achtergrond. Daarom kiezen wij voor een algemene toegankelijkheid van onze programma’s. Opgedane kennis kan bijvoorbeeld direct worden toegepast, ook in privésituaties. Het resultaat? Herkenbaarheid, hoge betrokkenheid, toename in veiligheidsbewustzijn en gedragsverandering.

Meten is weten

Onze security awareness programma’s zijn gericht op aantoonbaar resultaat. Wij hechten veel waarde aan het inzichtelijk maken en het kunnen meten van het informatiebewustzijn van uw medewerkers en de resultaten van onze trainingsprogramma’s. Zo kunt u de progressie bijhouden en krijgt u concrete focuspunten voor de toekomst.

Multidisciplinaire insteek

Wij bieden awareness trainingen aan voor verschillende doelgroepen en niveaus. Onze diensten worden ontwikkeld en continu verbeterd door onze security experts, communicatie specialisten en onderwijs deskundigen. Zo sluit een security awareness programma altijd perfect aan op de wensen van uw organisatie.

Elke organisatie is anders

Onze programma’s zijn natuurlijk al goed van zichzelf, maar het is ook mogelijk om de inhoud en vormgeving van de security awareness training of leermethode af te stemmen op uw wensen. Kiest u ervoor om een eigen traject op te zetten? Wij geven u graag advies over de juiste aanpak.

Meer informatie?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Stel je vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder.

   088 - 01 81 600    info@nexttech.nl