Onze Security Awareness Aanpak

Onze security awareness aanpak

Wij richten ons op het creëren van bewustwording en gedragsverandering onder uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging. Zij kunnen het verschil maken. Met onze security awareness trainingen maken wij uw personeel bewust welke rol en verantwoordelijkheden zij hebben op het gebied van informatiebeveiliging en – nog belangrijker – leren wij hen ook om hier naar te handelen. Geen overdaad aan regeltjes, maar primair gericht op gedragsverandering van uw medewerkers.

Onze security awareness diensten en programma’s brengen kwetsbaarheden aan het licht, benoemen oplossingen en trainen uw medewerkers. Aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden, werkmethoden van criminelen en praktische tips & tricks leert uw personeel om daadwerkelijk veiliger en bewuster te werken.

Security awareness onderzoeken & leermethoden

Het creëren van bewustwording en gedragsverandering is geen eenmalige actie, het is een continu proces. Een herhaling van methodes leidt vaak niet tot het gewenste resultaat. NextTech Security biedt onderzoeken en leermethoden aan voor verschillende doelgroepen in diverse vormen. Zo is er altijd een geschikt onderzoek of geschikte security awareness training die past bij de omvang en wensen van uw organisatie.

Online Security Awareness Training


Ideaal om doorlopend het informatiebewustzijn onder medewerkers te vergroten. Geen regels stampen, maar direct toepasbare handvatten om veiliger te werken.
Lees meer

Online AVG Training


Zijn uw medewerkers bewust van hun rol in de AVG? Iedereen krijgt er mee te maken. We gaan in op het beschermen van persoonsgegevens en het voorkomen van datalekken.
Lees meer

Nulmeting


Verkrijg inzicht in het veiligheidsbewustzijn en actuele veiligheidsniveau van uw organisatie. Tegelijkertijd geeft de nulmeting concrete focuspunten voor de toekomst.
Lees meer

Social Engineering Onderzoeken


Laat medewerkers het gevaar en het gemak waarmee criminelen te werk gaan ervaren. Zijn ze te manipuleren? Kies voor een mystery guest, telefonische phishing of USB-test.
Lees meer

Phishing Simulatie


De grootste digitale dreiging voor organisaties. Zijn uw medewerkers in staat om phishing te herkennen? Meet het klikgedrag en maak hen weerbaar tegen een phishing-aanval.
Lees meer

Phishing Quiz


Een uitdaging voor zelfs de meest oplettende medewerker! Medewerkers moeten bepalen hoe ze zouden handelen in verschillende e-mailscenario’s.
Lees meer

Klassikale Workshop


In een klassikale training leren wij uw personeel op interactieve wijze en in begrijpbare taal waar de risico’s liggen op het menselijke vlak van informatiebeveiliging.
Lees meer

Interactieve Spelshow


Laat collega’s in teamverband en op een leuke en toegankelijke manier kennismaken met Security Awareness. Ze worden in verschillende spelrondes uitgedaagd.
Lees meer


Security Awareness as a Service: Veiligheidsbewustzijn creëren in abonnementsvorm

Met Security Awareness as a Service worden de essentiële onderdelen om uw organisatie veiligheidsbewust te maken gecombineerd in een voordelig abonnement. In plaats van een vooraf vastgestelde prijs per jaar ontvangt u maandelijks een factuur op basis van het aantal abonnees in die maand.

Security Awareness as a Service is beschikbaar in een Essentials en Premium Edition. In beide varianten krijgt u toegang tot al onze online trainingsmodules. Nieuw te ontwikkelen modules zullen automatisch toegevoegd worden. In de Premium Edition zijn een nulmeting, evaluatiemeting en phishing simulaties inbegrepen. Hiermee wordt gemeten of de training het beoogde effect heeft, want uiteindelijk gaat het om de vraag: gebruiken de medewerkers de opgedane kennis ook daadwerkelijk in de praktijk?

  Essentials Premium
Train met online modules Bekijk modules
Automatisch toegang tot nieuw ontwikkelde modules
Hosted door NextTech of integratie in uw eigen leerplatform
Ondersteunende awareness posters & cartoons
Inzicht in het huidige veiligheidsniveau met een nulmeting (voorafgaand)-
Test tussentijds met phishing simulaties (2-maandelijks)-
Evalueer met onze awareness evaluatiemetingen (12-maandelijks)-

Awareness vanuit regelgeving

Veel organisaties en instellingen zijn vanuit wet- en regelgeving verplicht om hun medewerkers doorlopend te trainen en bewust te maken van ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging. Denk bijvoorbeeld aan Gemeente (BIG), Rijksoverheid (BIR) en Zorg (NEN7510). Met onze aanpak kunt u doorlopend invulling geven aan security awareness.


Onderscheidend

ALGEMEEN TOEGANKELIJK

De gemiddelde medewerker heeft geen IT- of Security achtergrond. Daarom geloven wij in een algemene toegankelijkheid van onze programma’s. Opgedane kennis kan bijvoorbeeld direct in privésituaties worden toegepast. Het resultaat? Hogere betrokkenheid, toename in veiligheidsbewustzijn en daadwerkelijke gedragsverandering.

METEN IS WETEN

Onze security awareness programma’s zijn gericht op aantoonbaar resultaat. Wij hechten veel waarde aan het inzichtelijk maken en het kunnen meten van het informatiebewustzijn van uw medewerkers en de resultaten van onze trainingsprogramma’s. Zo kunt u de progressie bijhouden en creëert u concrete handvatten voor de toekomst.

MULTIDISCIPLINAIRE INSTEEK

Wij bieden awareness trainingen aan voor de gemiddelde werknemer, IT en management. Onze diensten worden ontwikkeld en continu verbeterd door onze security experts, communicatie specialisten en onderwijs deskundigen. Zo sluit een security awareness training altijd perfect aan op specifieke functies of afdelingen binnen uw organisatie.

ELKE ORGANISATIE IS ANDERS

Het is mogelijk om de inhoud en vormgeving van de security awareness training of leermethode volledig af te stemmen op uw specifieke situatie. Kiest u ervoor om een eigen traject op te zetten? Wij geven u graag advies.

Meer informatie?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Stel je vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder.

   088 - 01 81 600    info@nexttech.nl