Security Awareness Spelshow & Serious Game

Security Awareness in spelvorm met een Serious Game of Spelshow

Informatiebeveiliging is voor veel werknemers niet direct het meest aantrekkelijke onderwerp. Train uw medewerkers daarom met een Security Awareness Spelshow of online Serious Game. Het creëren van Security Awareness was nog nooit zo leuk!

Het doel van een Awareness Game of Spelshow is om op een leuke en toegankelijke manier medewerkers te trainen op het gebied van Security Awareness. Het spelelement zorgt voor een interactieve en competitieve beleving. Onze Security Awareness Serious Game of Spelshow kan perfect ingezet worden in een breder Awareness-programma of als opzichzelfstaande leermethode.

TeamSec Security Awareness Spelshow

De TeamSec Awareness Spelshow is een interactieve spelshow waarbij er op locatie gestreden wordt om de NextTech-trofee. Uw collega’s worden uitgedaagd om in teamverband actief na te denken over informatieveiligheid, gegevensbescherming en de gevaren waar zij dagelijks mee te maken (kunnen) krijgen. De Awareness Spelshow kan uitstekend worden ingezet tijdens een bedrijfsdag, kick-off van een Awareness traject of managementmeeting.

Wij adviseren een teamgrootte van 3 tot 6 medewerkers om overleg en discussie te garanderen, met een maximum van 60 deelnemers. Elk team krijgt een stemkastje om uitdagende vragen en stellingen te beantwoorden die worden voorgelegd door onze quizmasters.

TeamSec bestaat uit een scenario ronde, quickest quiz en opdracht ronde (met bijvoorbeeld een phishing quiz). Het team met de hoogste score gaat uiteindelijk naar huis met de NextTech-trofee. Het totale programma duurt circa 1,5 uur.

De voordelen van de Security Awareness Spelshow op een rijtje

 • Leuke en toegankelijke kennismaking met Security Awareness
 • 1,5 uur van plezier, betrokkenheid, interactie en competitie
 • Uitdagende spelelementen
 • Alle deelnemers ontvangen een leuke security gadget
 • Breed inzetbaar tijdens verschillende gelegenheden

Bekijk ook het verslag van de internationale uitvoering van de TeamSec Security Awareness Spelshow bij Novamedia, het bedrijf achter de Goede Doelen Loterijen.

Lees het TeamSec verslag bij Novamedia

Meer informatie? Bekijk de brochure

Download brochure


Online Security Awareness Game

Een online Security Awareness Serious Game betrekt medewerkers bij informatiebeveiliging op een leuke en innovatieve manier. Wij bieden ook de mogelijkheid om de game volledig af te stemmen op uw wensen, business en huisstijl. NextTech Security werkt nauw samen met meest ervaren developers van Serious Games. Hierdoor kunnen wij naast inhoudelijk topkwaliteit, ook de beste gebruikservaring bieden. Als de game wordt ingezet als onderdeel van een breder Awareness traject kan er dieper worden ingegaan op onderwerpen die belangrijk zijn voor uw organisatie of die bij eerdere metingen naar voren zijn gekomen als voor verbetering vatbaar. Neem voor alle mogelijkheden bij de invulling van een maatwerk Serious Game contact op met onze adviseurs.

De voordelen van een online Serious Game:
Online Serious Game

 • Beschikbaar in een standaard en maatwerk oplossing
 • Leuk, innovatief en interactief
 • Serie uitdagende opdrachten met puntentelling
 • Heldere toelichting na elke vraag
 • Competitie-elementen, bijvoorbeeld per afdeling, stimuleren betrokkenheid
 • Inzicht in voortgang en resultaten van deelnemers
 • Brengt verbeterpunten in kaart
 • In te zetten in een breder Awareness traject of als opzichzelfstaande methode

Meer informatie over de Spelshow of Serious Game?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Wilt u meer informatie over onze Spelshow of Serious Game? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vraag een offerte aan

Soort game*

Aantal deelnemers*

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht