Security Awareness Game

Security Awareness met behulp van een Game

Security Awareness is voor veel werknemers niet direct het meest aantrekkelijke onderwerp. Daarom is er de mogelijkheid om naast een instructor led training of E-Learningprogramma, uw medewerkers te betrekken en te scholen aan de hand van een Security Awareness (Serious) Game.

gameHet voornaamste doel van een Awareness Game is: op een leuke en aantrekkelijke manier deelnemers onderwijzen in Security Awareness. Het spelelement in de serious game versterkt de beleving en de overdracht van de informatie. De game kan zowel losstaand als in combinatie met een klassikale of E-Learning afgenomen worden.

De game bestaat uit een serie opdrachten die in zijn geheel of in delen uitgevoerd kan worden. Om de game een extra dimensie te geven is het mogelijk om competitie-elementen toe te voegen bijvoorbeeld per vestiging, afdeling of team. Voor rapportage doeleinden krijgt u inzicht in de door deelnemers geboekte voortgang en resultaten.

Uw eigen Game

Heeft u liever een Game volledig afgestemd op uw specifieke wens en situatie? Doordat NextTech Security nauw samenwerkt met de meest ervaren game-developers van serious games, zijn wij in staat om naast inhoudelijke topkwaliteit, ook de beste gebruikerservaring te bieden, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. De maatwerk Game kan volledig aangepast worden aan uw individuele wensen, business en huisstijl.

Een Serious Game kan dienen als ‘leermethode’ of als aanvulling op een reeds afgenomen Security Awareness programma. Deelnemers moeten vragen beantwoorden waarvoor punten gescoord kunnen worden. Door de toelichting na elke vraag leert men waarom bepaalde zaken juist wel of niet veilig zijn. Zo worden de deelnemers stapsgewijs, steeds meer veiligheidsbewust. Als er reeds een Security Awareness traject is doorlopen, kan de game ingezet worden om dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan die belangrijk zijn voor uw organisatie om zo de betrokkenheid en het kennisniveau op pijl te houden.

Voordelen maatwerk

  • Organisatie specifieke aspecten zoals huisstijlkleuren en logo’s zorgen voor een hogere mate van betrokkenheid onder deelnemers;
  • Competitie-elementen zorgen voor een hogere betrokkenheid en stimuleren het lerend vermogen van de deelnemers;
  • Achievements vormen een leuke toevoeging van elementen die men kan ‘verdienen’ binnen de game en kan ingezet worden als ‘beloningssysteem’;
  • De vragen en onderwerpen binnen de scenario’s worden afgestemd op actuele of relevante zaken die binnen uw onderneming spelen;
  • Het doorvoeren van humoristische vragen en toelichtingen, zorgt voor minder ‘tegenzin’ bij deelnemers die het belang van het onderwerp (nog) niet inzien.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en voordelen bij een maatwerk Awareness Game. Neemt u voor de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie contact op met een van onze adviseurs.

 

Bel ons!

Zorgeloze bedrijfsvoering met onze security aanpak. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl

Vraag direct uw offerte aan

Aantal deelnemers

Standaard of maatwerk game

Uw naam

Uw Telefoonnummer

Uw E-mailadres

Uw Bedrijfsnaam

Vragen en/of aanmerkingen