Security Awareness Game & Awareness Spelshow

Security Awareness in spelvorm met een Serious Game of Spelshow

Security Awareness is voor veel werknemers niet het meest aantrekkelijke onderwerp. Daarom kunt u uw medewerkers ook trainen met een Security Awareness Spelshow of online Serious Game. Het creëren van Security Awareness was nog nooit zo leuk!

Het doel van een Awareness Game of Spelshow is om op een attractieve en toegankelijke manier medewerkers te trainen op het gebied van Security Awareness. Het spelelement zorgt voor een interactieve en competitieve beleving. Onze Security Awareness Serious Game of Spelshow kan perfect ingezet worden in een breder Awareness-programma of als opzichzelfstaande leermethode.

TeamSec Security Awareness Spelshow

De TeamSec Awareness Spelshow is een interactieve spelshow waarbij er op locatie gestreden wordt om de NextTech-trofee. Uw collega’s worden uitgedaagd om in teamverband actief na te denken over informatieveiligheid, gegevensbescherming en de gevaren waar zij dagelijks mee te maken (kunnen) krijgen. De Awareness Spelshow kan uitstekend worden ingezet tijdens een bedrijfsdag, kick-off van een Awareness traject of managementmeeting.

Wij adviseren een teamgrootte van 3 tot 6 medewerkers om overleg en discussie te garanderen, met een maximum van 60 deelnemers. Elk team krijgt een stemkastje om uitdagende vragen en stellingen te beantwoorden die worden voorgelegd door onze quizmasters.

TeamSec bestaat uit een scenario ronde, quickest quiz en opdracht ronde (met bijvoorbeeld een phishing quiz). Het team met de hoogste score gaat uiteindelijk naar huis met de NextTech-trofee. Het totale programma duurt circa 1,5 uur.

De voordelen van de Security Awareness Spelshow op een rijtje

 • Leuke en toegankelijke kennismaking met Security Awareness
 • 1,5 uur van plezier, betrokkenheid, interactie en competitie
 • Uitdagende spelelementen
 • Alle deelnemers ontvangen een leuke security gadget
 • Breed inzetbaar tijdens verschillende gelegenheden

Bekijk ook het verslag van de internationale uitvoering van de TeamSec Security Awareness Spelshow bij Novamedia, het bedrijf achter de Goede Doelen Loterijen.

TeamSec verslag bij Novamedia

Meer informatie? Bekijk de one-pager

Download one-pager

 

Online Security Awareness Game

Een online Security Awareness Serious Game betrekt medewerkers bij informatiebeveiliging op een leuke en innovatieve manier.

De voordelen van een online Serious Game:
Online Serious Game

 • Beschikbaar in een standaard en custom oplossing
 • Leuk, innovatief en interactief
 • Serie uitdagende opdrachten met puntentelling
 • Heldere toelichting na elke vraag
 • Competitie-elementen, bijvoorbeeld per afdeling, stimuleren betrokkenheid
 • Inzicht in voortgang en resultaten van deelnemers
 • Brengt verbeterpunten in kaart
 • In te zetten in een breder Awareness traject of als opzichzelfstaande methode

Maatwerk online Serious Game

Heeft u liever een online Security Awareness Game volledig afgestemd op uw specifieke wensen en situatie? NextTech Security werkt nauw samen met meest ervaren developers van Serious Games. Hierdoor kunnen wij naast inhoudelijk topkwaliteit, ook de beste gebruikservaring bieden. De game kan aangepast worden aan uw wensen, business en huisstijl.

Als de game wordt ingezet als onderdeel van een breder Awareness traject kan er dieper worden ingegaan op onderwerpen die belangrijk zijn voor uw organisatie of die bij eerdere metingen naar voren zijn gekomen als voor verbetering vatbaar.

Een custom Serious Game biedt de volgende voordelen:

 • Hogere mate van betrokkenheid door eigen huisstijl en logo’s
 • Beloningssysteem door middel van custom ‘Achievements’
 • Vragen en onderwerpen afgestemd op actuele en relevante thema’s binnen uw organisatie

Neem voor alle mogelijkheden bij de invulling van een custom Serious Game contact op met onze adviseurs.

Bel ons!

Zorgeloze bedrijfsvoering met onze security aanpak. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl

Vraag direct uw offerte aan

Soort game

Aantal deelnemers

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bedrijfsnaam

Vragen en/of aanmerkingen