Security Awareness Spelshow

Security awareness in spelvorm met een serious game spelshow

Informatiebeveiliging is voor veel werknemers niet direct het meest aantrekkelijke onderwerp. Maak uw collega’s op een toegankelijke manier bewust van hun rol en verantwoordelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging met een serious game spelshow. Bewustwording creëren over informatiebeveiliging en privacy was nog nooit zo leuk!

Tijdens onze serious game spelshow ‘TeamSec’ laten we uw collega’s op een leuke en interactieve manier nadenken over verschillende thema’s binnen informatieveiligheid, privacy, gegevensbescherming en de gevaren waar zij dagelijks mee te maken (kunnen) krijgen. De spelshow bevat verschillende spelelementen en deelnemers strijden in teamverband tegen elkaar, wat zorgt voor een competitieve beleving.

Het totale programma duurt circa 1,5 uur en is geschikt voor 60 deelnemers (10 teams a 6 personen).


Waarom kiezen voor onze serious game spelshow?

Leuk en laagdrempelig

TeamSec is geschikt voor iedereen. Uw collega’s worden op een leuke en informele manier uitgedaagd om actief na te denken over verschillende onderwerpen. Het creëren van security awareness hoeft echt niet saai te zijn! De serious game spelshow is perfect in te zetten als onderdeel van een breder awareness-traject of als opzichzelfstaande training tijdens verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld een bedrijfsdag.

Volop competitie en interactie

Wie kraakt de code en pakt de winst? Onder begeleiding van onze ervaren quizmaster strijden uw collega’s in teamverband en in verschillende uitdagende spelrondes om de security awareness trofee. Denk aan een scenario ronde, quickest quiz, herken de phish. De teams krijgen een stemkastje om vragen en stellingen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Alle deelnemers ontvangen na afloop een leuke security gadget.

Creëer bewustwording

Maak uw collega’s op een leuke en luchtige manier bewust van hun rol en verantwoordelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging en laat hen kennismaken met het belang van informatiebeveiliging en de risico’s van cybercriminaliteit.

Als team weet je meer

In teamverband weet je meer dan alleen. Uw collega’s kunnen hun kennis en ervaringen delen met teamgenoten. De TeamSec spelshow is dus ook goed voor de teambuilding binnen uw organisatie.


Bekijk ook eens

Online AVG training
Zijn uw medewerkers bewust van hun rol in de AVG? Hoe beschermen ze persoonsgegevens en hoe voorkomen ze datalekken?


Lees meer

Phishing simulatie
Zijn uw medewerkers in staan om phishing te herkennen? Meet het klikgedrag en maak hen weerbaar.


Lees meer


Meer informatie over de serious game spelshow?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Wilt u meer informatie over onze spelshow? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Stel je vraag

Vraag een offerte aan

Aantal deelnemers*

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht