NextTech lanceert nieuw Security Awareness Leerplatform: Awaretrain!

04 sep 2018

Goed nieuws! NextTech Security heeft haar nieuwe Security Awareness leerplatform gelanceerd: Awaretrain! Awaretrain is ontwikkeld vanuit de gedachte dat organisaties het juiste leermateriaal voor de juiste persoon op het juiste moment beschikbaar kunnen maken, waarbij ze zelf de regie houden. Het eenvoudige platform kenmerkt zich door het intuïtieve gebruik en de toegankelijke interface en biedt beheerders de mogelijkheid om zelf leerprogramma’s samen te stellen en gebruikers te beheren. Het vormt de kern van een doorlopend en optimaal Security Awareness programma.

“Met Awaretrain heb je alle tools om veiligheidsbewustzijn te creëren in één gebruiksvriendelijk online platform.”

Deelnemers krijgen toegang tot de modules die voor hen beschikbaar zijn gesteld

Beheerders krijgen toegang tot een uitgebreide bibliotheek met (meertalige) leermodules en aanvullende content. Zo kan men eenvoudig programma’s samenstellen om het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te vergroten, geoptimaliseerd voor de eigen organisatie. Door de intuïtieve interface is het platform geschikt om door iedereen te laten beheren. Onze bibliotheek bestaat momenteel uit 13 hoogwaardige leermodules. Denk bijvoorbeeld aan de AVG, sterke wachtwoorden, de gevaren van phishing, het belang van clean desk, hoe je veilig met mobiele apparaten werken en de verschillende social engineering technieken.

Gebruikers komen na het inloggen direct terecht in het leerprogramma dat voor hen beschikbaar is. Makkelijk en overzichtelijk! Met de ingebouwde rapportagetool hebben beheerders de mogelijkheid om zelf rapportages en certificaten te generen om zo een optimaal inzicht te verkrijgen in de voortgang en resultaten van deelnemers.

Ideaal voor MSP’s

Stel eigen leerprogramma's samen in de program builderVoor Managed Service Providers (MSP’s) die hun klanten ontzorgen op het gebied van IT is Security Awareness een natuurlijke aanvulling op hun dienstverlening. Voor een cyberveilige werkomgeving is, naast de technische beveiliging, ook de menselijke firewall essentieel. Awaretrain stelt MSP’s in staat een Security Awareness oplossing aan te bieden als een extra dienst.

De MSP krijgt binnenkort toegang tot een partner portal waar hij zijn klanten kan toevoegen. De klant krijgt vervolgens toegang tot het leerplatform en heeft de mogelijkheid zelf het beheer te doen. De MSP kan er ook voor kiezen om zijn klant volledig te ontzorgen en het beheer voor zijn rekening te nemen.

Ervaar het!

Eigenlijk moet u de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid gewoon ervaren! Vraag daarom via onderstaande button snel een demo aan.

Ik ontvang graag de demo

 

NextTech Security is specialist op het gebied van Security Awareness

Organisaties worstelen vaak met de betrokkenheid van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Ruim 70% van alle informatiebeveiligingsincidenten wordt immers veroorzaakt door menselijk handelen. NextTech Security is de ideale partner voor het creëren van bewustwording en gedragsverandering rondom informatiebeveiliging.

Wij testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau en trainen medewerkers. Dit doen we onder andere met onze nulmetingen, e-learningprogramma’s en klassikale trainingen. Leer medewerkers beveiligingsrisico’s herkennen en maak van hen de sterkste schakel in informatiebeveiliging! Stuur een bericht naar info@nexttech.nl of bel ons voor meer info.

Terug naar het overzicht