NextTech Security introduceert nieuw partner programma

01 mei 2018

NextTech introduceert een nieuw partner programma

De mens als sterkste schakel in informatiebeveiliging

NextTech Security – specialist op het gebied van Security Awareness – heeft een nieuw Europees partnerprogramma aangekondigd. Het programma richt zich zowel op bestaande als potentiële NextTech partners.

Het nieuwe Security Awareness as a Service (SAaaS) model combineert de essentiële onderdelen om organisaties en medewerkers veiligheidsbewust te maken in een maandelijks abonnement. Dit biedt de noodzakelijke flexibiliteit bij in-dienst en uit-dienst mutaties, bij groei en krimp van de organisatie en bij tijdelijke krachten. “Security Awareness is tegenwoordig een must voor iedere organisatie”, aldus Dennie Spreeuwenberg, directeur van NextTech Security. “De klassieke technische maatregelen om cybercriminaliteit te voorkomen zijn niet meer voldoende. Het is noodzakelijk om van de mens de sterkste schakel te maken.”

SAaaS is beschikbaar in twee varianten, Essentials en Premium. In beide varianten krijgt u toegang tot alle online trainingsmodules, ook nieuw te ontwikkelen modules. In de Premium variant zijn een nulmeting, evaluatiemeting en phishing simulaties inbegrepen om te analyseren of de medewerkers de opgedane kennis ook daadwerkelijk toepassen in de dagelijkse praktijk.

Het standaard prijsmodel voor Security Awareness as a Service is een prijs per gebruiker per maand, op basis van nacalculatie. Bij partners die de dienst voor hun klanten beheren, wordt het totaal aantal gebruikers van alle klanten bij elkaar opgeteld, zodat extra inkoopvoordeel behaald wordt als de dienst wordt uitgerold bij meerdere klanten. Om de partner optimaal te ondersteunen in het verkoopproces zijn er diverse additionele sales- en marketingmaterialen beschikbaar.

Over NextTech Security

Organisaties worstelen vaak met de vraag of hun medewerkers weten welke rol en verantwoordelijkheden zij hebben op het gebied van informatiebeveiliging en – nog belangrijker – of zij hier ook naar handelen. NextTech Security is de ideale partner voor het creëren van bewustwording en gedragsverandering rondom informatiebeveiliging bij organisaties.

Wij testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau van organisaties en richten ons op het creëren van bewustwording en gedragsverandering bij medewerkers. Dit doen we onder andere met e-learningprogramma’s, klassikale trainingen en social engineering onderzoeken en een benadering vanuit de vakgebieden security, communicatie en onderwijs. Wij maken van de medewerkers de sterkste schakel in informatiebeveiliging!

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 088 – 018 16 00 of stuur een mail naar sales@nexttech.nl.

Terug naar het overzicht