Online AVG training: vraag de demo aan en download onze AVG poster!

29 mrt 2018
In 15 minuten al uw medewerkers op de hoogte van de AVG. Met praktische scenario's over wat de invloed is op de dagelijkse werkzaamheden

Stel uw medewerkers op de hoogte van de AVG. Vraag de demo aan en ontvang onze AVG infographic

De AVG is belangrijk voor iedereen, niet alleen voor IT of de juridische afdeling! Om alle medewerkers op de hoogte te stellen van de AVG heeft NextTech een online training ontwikkeld, specifiek gericht op de AVG en Privacy. Het doel van de training is om uw medewerkers bewuster te laten werken om de AVG het hoofd te kunnen bieden. In 15 minuten geven we met behulp van video’s en quizvragen op een toegankelijke manier uitleg over de basisprincipes van de wet, het begrip datalek en leggen we aan de hand van diverse scenario’s uit hoe de wet van invloed is op de dagelijkse werkzaamheden. De training is ontwikkeld in samenwerking met Privacy juristen, zonder de deelnemers daarbij de overspoelen met juridische begrippen.

Bekijk de video voor een impressie!


Probeer de demo!

Bekijk onze aanpak door de gratis demo versie te proberen. Vraag deze via onderstaande button aan.

Ik ontvang graag de demo

Waarom onze AVG training?

  • Met 1 korte training van 15 minuten op de hoogte van de nieuwe wet
  • In begrijpbare taal, dus geschikt voor alle medewerkers
  • Op dagelijkse werkzaamheden gebaseerde scenario’s
  • Ontwikkeld in samenwerking met Privacy juristen
  • Geen overdaad aan juridische termen en regels
  • Certificaat van deelname na afronden training
  • Gratis toegang tot onze volledige module-bibliotheek (meer info)

Meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar info@nexttech.nl of bel ons op 088 – 018 1610. We helpen u graag verder!
 
NextTech Security is specialist op het gebied van Security Awareness. Organisaties worstelen vaak met de vraag of hun medewerkers weten welke rol en verantwoordelijkheden zij hebben op het gebied van informatiebeveiliging en – nog belangrijker – of zij hier ook naar handelen. NextTech Security is de ideale partner voor het creëren van bewustwording en gedragsverandering rondom informatiebeveiliging. Wij testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau van organisaties en richten ons op het creëren van bewustwording en gedragsverandering bij medewerkers. Kijk ook eens op nexttech.nl/onze-aanpak voor een compleet overzicht van onze diensten. Activeer uw human firewall!

Terug naar het overzicht