Over Onze Organisatie

Informatiebeveiliging vanuit een multidisciplinaire aanpak

NextTech Security wil de beste diensten op het gebied van informatiebeveiliging en cyber security leveren. Door people, process en technology met elkaar te verbinden helpen we organisaties om de kans op privacy- en veiligheidsincidenten te minimaliseren.

twister kopie

Cybercriminaliteit is de snelst groeiende vorm van misdaad. Nieuwe methodes vragen steeds meer van onze technische oplossingen en richten zich steeds meer op de mens. Daarnaast worden de wet- en regelgevingen rondom privacy en datalekken alsmaar strenger. Denk hierbij aan de Europese Data Verordening (GDPR). Organisaties dienen hun informatie steeds beter te beschermen om boetes, continuïteits- en reputatieschade te voorkomen.

Cybercriminelen staan niet stil. Wij ook niet! Door continu innovatieve en relevante diensten te ontwikkelen zijn we in staat om kwetsbaarheden aan het licht te brengen, oplossingen te realiseren en medewerkers te trainen. Gelukkig zijn organisaties zich steeds vaker bewust dat informatiebeveiliging niet stopt bij techniek en verder gaat bij de mens.

NextTech onderzoekt, adviseert en traint op het gebied van beleid, techniek en mens. Wij zijn een betrokken partner en houden van heldere en snelle communicatie. We geloven dat het creëren van informatieveiligheid een doorlopend proces is. Met een eenmalige maatregel bereikt u doorgaans niet het gewenste resultaat. Met onze aanpak heeft u doorlopend inzicht in uw bedrijfssituatie, kwetsbaarheden en verbeterpunten. We helpen u graag bij de implementatie van de verbeterpunten.

Samen met u zorgen we ervoor dat uw organisatie bewuster en veiliger met informatie omgaat, waardoor uw kroonjuwelen maximaal beschermd worden.

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl