Gastspreker

NextTech als gastspreker op uw event

Een gastspreker van NextTech Security op uw evenement werkt inspirerend en motiverend en zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij de aanwezigen. Wij zijn in staat een programma samen te stellen aan de hand van uw wensen. Of het nu gaat om een pitch van 15 minuten of een interactieve sessie van meerdere uren.

Evenementen

Organiseert u een evenement en sluit het thema aan bij cyber security, online veiligheid, informatiebeveiliging of security awareness? Overweeg dan een gastspreker van NextTech. Onze enthousiaste sprekers zijn in staat een interactieve sessie te verzorgen die indruk zal maken bij uw bezoekers.

Gastdocent

Op zoek naar een gastdocent voor IT Security of security awareness? Vraag dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Een spreker van NextTech is altijd een enthousiaste deskundige op het gebied van security, communicatie en onderwijs. Zo sluit een college altijd perfect aan op het gewenste niveau.

Meer informatie over een gastlezing?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Wilt u meer informatie over een gastlezing bij u op locatie? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Stel je vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder.

   088 - 01 81 600    info@nexttech.nl