Interactieve Kennissessie

Organiseer een interactieve kennissesie op uw event

Laat NextTech Security een interactieve kennissessie organiseren op uw event. Een kennissessie is een leuke en laagdrempelige kennismaking met security awareness en werkt inspirerend en motiverend. In een uurtje nemen wij de aanwezigen op leuke en interactieve wijze en in begrijpbare taal mee naar de hedendaagse risico’s en de gevaren die op de loer liggen op het menselijk vlak van informatiebeveiliging.

Evenementen

Organiseert u een evenement met als thema cyber security, online veiligheid, informatiebeveiliging of security awareness? Overweeg dan interactieve kennissessie van NextTech. Onze enthousiaste sprekers zijn in staat een interactieve sessie te verzorgen die indruk zal maken bij uw bezoekers.

Gastdocent

Op zoek naar een gastdocent voor security awareness? Vraag naar onze mogelijkheden. Een spreker van NextTech Security is altijd een enthousiaste deskundige op het gebied van security, communicatie en onderwijs. Zo sluit een college altijd perfect aan op het gewenste niveau.

Meer informatie over een interactieve kennissessie?

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Wilt u meer informatie over een interactieve kennissessie bij u op locatie? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Stel je vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder.

   088 - 01 81 600    info@nexttech.nl