Missie & Strategie

Informatiebeveiliging gaat verder dan techniek

Onze missie

NextTech wil dé autoriteit zijn voor onderzoek, advies en training op het gebied van informatieveiligheid. Ons doel is om een veiligere werkomgeving te creëren, waarin bewuster en zorgvuldiger wordt omgegaan met de beveiliging van informatie. Dit willen we bereiken met onze hoogwaardige diensten, betrokken werkwijze en doorlopende security aanpak.

We verbinden de organisatorische, technische en menselijke factoren van informatiebeveiliging en willen zo organisaties maximaal beschermen tegen veiligheidsincidenten en cyberdreigingen. Onze focus ligt hierbij op de menselijke factor.

Onze visie & strategie

Goede informatiebeveiliging is alleen mogelijk als het beleid op orde is, de techniek actueel is en de mens op een juiste manier handelt. De menselijke factor van informatiebeveiliging is echter vaak ondergeschikt aan technologische beveiliging. Als uw medewerkers zich niet bewust zijn van hun verantwoordelijkheden en potentiële veiligheidsrisico’s, is uw organisatie onnodig kwetsbaar voor veiligheidsincidenten en cyberdreigingen. De mens zou juist de sterkste schakel in informatiebeveiliging moeten zijn. Het gedrag van medewerkers bepaalt uiteindelijk hoe veilig de informatie van organisaties is.

Hoe doen we dat?

  • We zoeken naar verbinding tussen mens, beleid en techniek
  • We ontwikkelen innovatieve en vooruitstrevende diensten
  • We zijn flexibel en bieden voor elke behoefte een passende oplossing
  • We zijn betrokken en houden van heldere en directe communicatie
  • We maken Security Awareness toegankelijk
  • We gaan uit van een doorlopende Security Awareness aanpak

 
Dennie Spreeuwenberg

Founder NextTech Security

dspreeuwenberg

 

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl