NextTech Partnerprogramma

Security awareness is voor elke organisatie belangrijk!

Bent u op zoek naar een security awareness oplossing voor uw klanten en zoekt u daarbij naar een vooruitstrevende partner? Dan biedt NextTech Security de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Security Awareness Partnerprogramma.

Voor wie?

Het partnerprogramma is bedoeld voor organisaties die hun klanten willen helpen bij het beschermen van hun kroonjuwelen. Misschien biedt u al technische oplossingen voor uw klanten die ervoor moeten zorgen dat hackers buiten de deur blijven, phishingmails tegengehouden worden en medewerkers veilig buiten de deur kunnen werken. In een dergelijke situatie is het essentieel dat medewerkers zich bewust zijn van het belang van informatiebeveiliging en wat daarbij hun rol en verantwoordelijkheid is. Zo minimaliseert u de kans op incidenten en datalekken.

Wat houdt het partnerprogramma in?

Als u deelneemt aan het partnerprogramma zal NextTech u proactief helpen bij het eigen maken van de materie. We bieden u een partnertraining waarbij u alle ins-en-outs van onze diensten te weten krijgt en de security awareness branche leert kennen. Daarnaast helpen we u om te bepalen welke diensten passen bij de specifieke situatie van uw klanten. Een kleine mkb-er heeft immers vaak andere behoeften dan een organisatie met veel medewerkers. Door een beter beeld te krijgen bij de situatie van uw klant, kunt u een passend advies doen om zo het maximale rendement te behalen.

Wat bieden wij partners binnen het partnerprogramma?

  • Partnertraining
  • Sales support en -ondersteuning
  • Speciale inkoopkorting
  • Onderscheidend dienstenportfolio
  • Speciale tarieven voor interne awareness diensten
  • Voordelige dealregistratie

Security Awareness as a Service

De Security Awareness as a Service (SAaaS) vormt de kern van een security awareness programma voor partners. Hierin combineren we de essentiële onderdelen om organisaties en medewerkers veiligheidsbewust te maken in een voordelig abonnement. We facturen maandelijks achteraf op basis van het werkelijke aantal abonnees in het leerplatform. Dit biedt de noodzakelijke flexibiliteit bij in-dienst en uit-dienst mutaties, bij groei en krimp van de organisatie, en bij tijdelijke krachten.

Meer informatie over ons partnerprogramma?

Heeft u interesse om deel te nemen aan het NextTech Partnerprogramma of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze salesafdeling via 088-0181610 of vul onderstaand formulier in.

Naam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Stel je vraag

Vragen of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder.

   088 - 01 81 600    info@nexttech.nl