Online awareness trainingen van NextTech toegevoegd aan CyberManager van Isatis

11 feb 2019

Isatis CyberSoft en NextTech Security zijn een samenwerking gestart, waarin de security awareness trainingen van NextTech via de CyberManager van Isatis CyberSoft beschikbaar worden gesteld.

Isatis CyberSoft en NextTech Security zijn een samenwerking gestart, waarin de security awareness trainingen van NextTech via de CyberManager van Isatis CyberSoft beschikbaar worden gesteld. De CyberManager is een online managementsysteem voor privacy- en informatiebeveiliging, waarmee organisaties snel en eenvoudig aantoonbaar compliant kunnen zijn met onder andere de AVG, ISO 27001 en NEN7510. Klik hier voor meer info over de CyberManager.

Regelgeving verplicht bewustwording medewerkers

De CyberManager van Isatis CyberSoft ondersteunt organisaties bij alle zaken rondom het voldoen aan wet- en regelgeving, risicomanagement, informatiebeveiliging, monitoring en bewustwording. “In veel regelgeving zoals de AVG, maar ook in normen zoals de ISO 27001, staat een paragraaf dat er iets aan risicobewustwording bij de medewerkers gedaan moet worden”, aldus Marcel Lavalette, Managing Director van Isatis CyberSoft. “Door het toevoegen van de online trainingen van NextTech in de CyberManager kunnen onze klanten hun medewerkers trainen en toetsen en de resultaten integraal opnemen in de managementrapportages. Hiermee leren medewerkers wat hun rol en verantwoordelijkheden zijn op het gebied van privacy en informatiebeveiliging zijn en kunnen incidenten worden voorkomen.”

Organisaties worstelen vaak met betrokkenheid medewerkers

“We zien dat veel organisaties die compliant willen zijn aan dergelijke regelgeving worstelen met de betrokkenheid van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en privacy”, aldus Dennie Spreeuwenberg, CEO van NextTech Security. “Uiteindelijk kan de organisatie wel alle technische- en beleidsmaatregelen hebben genomen, maar als de medewerkers deze niet naleven of niet begrijpen hebben organisaties nog steeds een probleem.”

Security awareness training

Via de CyberManager worden diverse security awareness basistrainingen aangeboden die elk een specifiek onderwerp over informatiebeveiliging behandelen. Hiermee kunnen organisaties het veiligheidsbewustzijn van hun medewerkers naar een hoger niveau tillen. De interactiviteit zorgt voor een optimale gebruikersbeleving voor de deelnemers. De toetsen en managementrapportage stelt organisaties in staat om aan te tonen dat er alles aan gedaan is om medewerkers bewust te maken. Ga naar nexttech.nl/e-learning voor meer informatie over de online trainingen.

Over Isatis CyberSoft

Isatis CyberSoft ondersteunt organisaties bij het beheersen van privacy, informatie en cyberrisico’s en de bijbehorende managementprocessen. Dit doen ze door eenvoudige, praktische en makkelijk toegankelijke software te bouwen die aansluit op deze vaak complexe processen en behoefte. De software helpt organisaties bij de implementeren van de bijbehorende standaarden en het behalen van certificering.

Voor meer informatie over de CyberManager software gaat u naar cybermanager.nl.

Terug naar het overzicht