Samenwerking Trend Micro en NextTech Security

29 mei 2019

NextTech security awareness training geïntegreerd in Trend Micro Phish Insight phishing platform

Trend Micro en NextTech Security hebben een samenwerking aangekondigd waarin de security awareness en privacy trainingen voor medewerkers van NextTech Security geïntegreerd worden in Phish Insight, het phishing simulatie en trainingsplatform van Trend Micro. Door de integratie krijgen gebruikers van Trend Micro Phish Insight toegang tot de meertalige security awareness training voor eindgebruikers.

Phish Insight stelt organisaties in staat om hun medewerkers te testen en trainen in het herkennen en afweren van phishing-aanvallen. “NextTech Security zet zich in voor het bevorderen van duurzame gedragsverandering. Het zit in hun DNA om medewerkers op een boeiende en interactieve manier te trainen. Hun passie voor veiligheidsbewustwording komt duidelijk naar voren in de kwaliteit en verscheidenheid van hun security awareness trainingen,” aldus John Ross Hunt, Product Manager Phish Insight bij Trend Micro. “Bij Trend Micro willen we dat onze klanten toegang hebben tot de beste security awareness trainingen. Daarom werken we graag samen met NextTech Security door hun trainingen beschikbaar te stellen via Phish Insight.”

“Meten is weten”, aldus Dennie Spreeuwenberg, CEO van NextTech Security. “Phishing simulaties geven een goed inzicht in hoeverre medewerkers op phishingmails klikken. Het is dan wel essentieel dat hieraan een vervolg wordt gegeven door medewerkers het juiste gedrag aan te leren en hen handvatten te geven om phishingmails te herkennen. Want uiteindelijk willen we van de medewerker de sterkste schakel maken in de security keten.”

In Phish Insight worden een aantal security awareness trainingen van NextTech Security aangeboden die elk een specifiek onderwerp op het gebied van privacy of informatiebeveiliging behandelen. Hiermee tillen organisaties het privacy- en veiligheidsbewustzijn van hun medewerkers naar een hoger niveau en creëren ze een veilige werkomgeving. De interactiviteit van de trainingen zorgt voor een optimale gebruikersbeleving voor de deelnemers.

Over Trend Micro

Trend Micro Inc. is wereldwijde specialist op het gebied van beveiligingssoftware en zorgt voor een veilige uitwisseling van digitale informatie. De oplossingen voor consumenten, bedrijven en overheden bieden een gelaagde content-beveiliging voor optimale bescherming van informatie op mobiele apparaten, endpoints, gateways, servers en in de cloud. Trend Micro zorgt voor slimme bescherming van informatie, met behulp van een innovatieve beveiligingstechnologie die eenvoudig te gebruiken en beheren is en past binnen een veranderend ecosysteem. Alle oplossingen worden ondersteund door het Trend Micro Smart Protection Network. Deze cloud-gebaseerde, wereldwijde threat intelligence wordt ondersteund door meer dan 1.200 beveiligingsexperts over de hele wereld. Kijk op www.trendmicro.nl voor meer informatie.

Over NextTech Security

Organisaties worstelen vaak met de betrokkenheid van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. 70% van alle informatiebeveiligingsincidenten wordt immers veroorzaakt door menselijk handelen. NextTech Security is specialist in het creëren van bewustwording en gedragsverandering rondom informatiebeveiliging.

Wij testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau en trainen de medewerkers. Dit doen we onder andere met onze nulmetingen, e-learningprogramma’s en klassikale kennissessies. Leer medewerkers beveiligingsrisico’s herkennen en maak van hen de sterkste schakel in informatiebeveiliging! Klik hier voor een overzicht van onze diensten.

Terug naar het overzicht

Wij gaan verder onder de naam Awaretrain / We continue as Awaretrain

Vanaf 8 mei gaan we verder als Awaretrain. Al het beste van NextTech Security blijft bestaan, alleen onder een andere naam. Bekijk onze security awareness producten op de nieuwe website of ga verder op de oude website

From May 8th we will continue as Awaretrain. All the best from NextTech Security remains, only under a different name. Take a look at our security awareness products on the new website or continue on the old website

Check out our new website