Techniek

Informatiebeveiliging middels techniek

nexttech-techniek-300x130Informatie Technologie wordt voor een groot deel gedreven door techniek. We hebben het dan al snel of technische infrastructuur bestaande uit switches, routers, servers, werkstations en cloud technologie.

Door veranderingen in de markt en ontwikkelingen vanuit de digitale criminaliteit is het van belang om de technologie up-to-date te houden. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw infrastructuur niet tegen u gebruikt wordt? En voldoen de technische security maatregelen wel aan de standaarden van vandaag de dag? Wij geven antwoord op uw vragen.

NextTech Security help organisaties bij het in kaart brengen van technische risico’s. Daarnaast geven wij advies hoe uw organisatie de techniek het beste in kan zetten om zo het meest optimale beveiligingsniveau te halen afgestemd op uw situatie. Wij zijn immers niet allemaal een bank.

NextTech Security biedt de volgende diensten in het technische domein:

Bel ons!

Zorgeloze bedrijfsvoering met onze security aanpak. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl