Technische Diensten

Informatiebeveiliging middels techniek

nexttech-techniek-300x130Informatie Technologie wordt voor een groot deel gedreven door techniek. We hebben het dan al snel over technische infrastructuur bestaande uit switches, routers, servers, werkstations en cloud technologie.

Door ontwikkelingen in de markt en digitale criminaliteit is het van belang om uw technologie up-to-date te houden. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw infrastructuur niet tegen u gebruikt wordt? En voldoen de technische security maatregelen wel aan de standaarden van vandaag de dag?

NextTech Security helpt organisaties bij het in kaart brengen van technische risico’s. Wij geven advies over hoe uw organisatie de techniek het beste in kan zetten om zo het meest optimale beveiligingsniveau te behalen, afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie.

NextTech Security biedt de volgende diensten in het technische domein:

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze aanpak. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl