Technische Audits

Test de technische beveiliging

nexttech-techniek-300x130Informatiebeveiliging is voor een groot deel afhankelijk van techniek. Door ontwikkelingen in de markt en digitale criminaliteit is het van groot belang om uw technologie up-to-date te houden. Hoe zorgt u er nu voor dat uw infrastructuur niet tegen u gebruikt wordt? En voldoen de technische security maatregelen wel aan de moderne standaarden?

Samen met onze partners helpt NextTech Security organisaties bij het in kaart brengen van technische risico’s en geven we advies over hoe uw organisatie de techniek het beste in kan zetten om zo het meest optimale beveiligingsniveau te behalen.


Internal Security Audit

Controleer de ICT-infrastructuur van binnenuit op kwetsbaarheden die misbruikt kunnen worden om toegang tot informatie of systemen te verkrijgen.

Lees meer

External Security Audit | Pentest

Onderzoek de kwetsbaarheden van systemen, servers en firewalls in het publieke domein, zonder daadwerkelijk schade aan te richten.

Lees meer

Architecture Review

Bepaal de veiligheid van het ontwerp van de huidige IT-architectuur en bepaal waar verbeteringen mogelijk zijn.
 

Lees meer

Technische Security Nulmeting

Krijg een compleet beeld van de beveiliging van uw IT-infrastructuur. In de Technische Nulmeting combineren we de Internal Audit, External Audit en Architecture Review.

Lees meer

Web Application Security Audit

Door webapplicaties te controleren op zwakheden voorkomt u dat criminelen inbreken in webapplicaties om informatie te manipuleren.

Lees meer

Security Awareness dienten

De mens al sterkste schakel in informatiebeveiliging. Creëer bewustwording en gedragsveranderingen met onze Awareness onderzoeken en trainingen.

Lees meer

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of laat een bericht achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl