Architecture Review

Evalueer het beveiligingsniveau van uw IT-architectuur

Organisaties beschikken over een steeds complexere IT-infrastructuur. Door ontwikkelingen in de markt en nieuwe behoeftes worden er vaak toevoegingen en wijzigingen doorgevoerd die niet altijd bevorderlijk zijn voor de het beveiligingsniveau.

Met de NextTech Architecture Review wordt bepaald hoe veilig (het ontwerp van) de huidige architectuur is en waar er verbeteringen mogelijk zijn. De bevindingen worden vertaald in aanbevelingen waarmee u uw IT-infrastructuur kunt verbeteren.

Onze werkwijze

Inventarisatie & analyse

In de eerste fase wordt voornamelijk informatie over de IT-infrastructuur verzameld. Dit gebeurt middels een interview met netwerkbeheerders en eventuele andere personen die verantwoordelijk zijn voor de netwerkarchitectuur. Daarnaast wordt de aanwezige documentatie bestudeerd en geanalyseerd. Op basis hiervan krijgen onze specialisten een goed beeld van gewenste structuur, mogelijke ontwerpfouten in het ontwerp en kwetsbaarheden in uw architectuur.

Rapportage & advies

De bevindingen worden vertaald in aanbevelingen die dienen ter verbetering van het beveiligingsniveau van uw IT-infrastructuur. Doordat rekening gehouden wordt met het doel waarvoor bepaalde componenten of applicaties zijn ingericht, kunt u snel en efficiënt ‘quick wins’ realiseren en uw IT-omgeving optimaliseren.

De benodigde inspanning is afhankelijk van de complexiteit van uw omgeving en de aanwezigheid van documentatie. Een van onze security specialisten zal een intake doen om te bepalen wat de verwachte benodigde tijd is.

Wellicht ook interessant?

Internal Security AuditExternal Security Audit | Pentest
Technische Security NulmetingWeb Application Security Audit
Phishing simulatiesSocial engineering

Bel ons!

Onze klanten gaan voor een zorgeloze bedrijfsvoering met onze aanpak. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl