Security Quick Scan

Snel uw belangrijkste kwetsbaarheden inzichtelijk

Hoe veilig is uw ICT-netwerk?
Digitale inbraken, virussen en verlies van gevoelige informatie: we lezen er dagelijks over in de media. Een nachtmerrie voor de organisaties die het overkomt. Toch is veel van deze narigheid prima te voorkomen. Hoe kwetsbaar is uw netwerk eigenlijk? Hebt u uw zaken goed voor elkaar?

Grondige check voor veiligheid
Een deskundige blik op uw netwerk geeft veel inzicht in de veiligheid ervan. Onze Security Quick Scan vertelt u niet alleen hoe de zaken ervoor staan, maar ook waar de quick wins liggen. Want relatief kleine aanpassingen in uw werkwijze of instellingen betekenen vaak al een flinke stap vooruit. NextTech helpt u hierbij.

In 5 stappen naar veiligheid
De Security Check van NextTech bestaat uit vijf stappen.

 1. Intake
  In een persoonlijk gesprek bepalen we samen welke zaken we onderzoeken. Op basis hiervan stellen we projectplan op. Uiteraard hoort daar ook een nauwgezette planning bij.
 2. Inventarisatie
  We starten met een grondige inventarisatie van alle systemen en apparaten, inclusief de configuratie hiervan. Daarnaast is er aandacht voor de menselijke kant. Hoe werken zij, welke procedures zijn van belang en hoe worden deze toegepast? Al deze informatie brengen we in kaart.
 3. Advies
  U ontvangt een uitgebreid adviesrapport met concrete verbeterpunten. Hierin vergelijken wij de beveiliging van uw netwerk met de best practices in uw branche, zodat u weet waar u staat. Alle verbeterpunten zijn gerangschikt op prioriteit en voorzien van praktische adviezen.
 4. Implementatie
  NextTech helpt u graag met het doorvoeren van de verbeteringen. Snelheid en samenwerking zijn daarbij de sleutelbegrippen. We werken nauw samen met uw medewerkers, zodat zij meer inzicht krijgen in veiligheidsrisico’s en we in hoog tempo het gewenste resultaat behalen.
 5. Test
  Een zorgvuldige test wijst uit of alle verbeterpunten goed zijn doorgevoerd. U ziet precies op welke punten de veiligheid is verbeterd.

Bel ons!

Zorgeloze IT met onze security aanpak. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl