Security Traffic Analyse

Security inzicht in uw verkeersstromen

Veel bedrijfsprocessen zijn in sterke mate afhankelijk van informatiesystemen en het onderliggende netwerk. Uw netwerkinfrastructuur en aanverwante diensten zijn daarom essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. Met de Security Traffic Analyse verkrijgt u een actueel en betrouwbaar beeld van het beveiligingsniveau van uw infrastructuur.

Met behulp van de NextTech Security Traffic Analyse krijgt u inzicht in de actuele stand van uw IT beveiliging en verdachte verkeersstromen. Daarnaast geven we inzicht in het gebruik van internetapplicaties en het web browsing profiel van uw organisatie om dit alles daarna te rapporteren.

Samengevat:

  • Uw huidige security status vaststellen
  • Verdacht verkeer en oorzaken voor datalekken onderzoeken
  • Internetapplicaties en web browsing profiel van uw organisatie bekijken
  • Aanbevelingen voor effectieve, mitigerende maatregelen om bedreigingen te elimineren en problemen op te lossen

Het resultaat van de Security Traffic Analyse geeft aan wat de aandachtsgebieden zijn.   NextTech biedt concrete handvatten voor adequate maatregelen en investeringen, met als doel de beveiligingsrisico’s te reduceren.

Onze methodiek 
NextTech ontwikkelt haar diensten en services continu aan de hand van feedback van onze klanten, consultants en ontwikkelingen in de markt. Op basis daarvan hebben wij een bewezen en beproefde methode ontwikkeld voor een effectieve Security Traffic Analyse.

Fase 1:
We starten de Security Traffic Analyse door het plaatsen van een Scan Appliance. We koppelen deze Appliance aan een SPAN poort van uw switch zodat we alle verkeersstromen voorbij zien komen zonder dat dit invloed heeft op uw verdere infrastructuur.

Fase 2:
Nadat de Security Appliance een (nader te bepalen) periode het verkeer gemonitord heeft creëren wij een rapport aan de hand van de bevindingen.

Fase 3:
Als afsluiting van het geheel bespreken wij de bevindingen met u en krijgt u een op maat gemaakt advies, passend bij uw IT infrastructuur.

 

Bel ons!

Zorgeloze IT met onze security aanpak. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl