Trainingen

Haal het maximale uit uw IT oplossingen

Kennis is een waardevol iets. Wat heeft u immers aan een technologische oplossing, als u er niet mee om kan gaan? NextTech Academy brengt u met trainingen op de hoogte van een breed scala aan IT gerelateerde onderwerpen van vooruitstrevende fabrikanten. Naast de officiële fabrikanttrainingen, die u tevens voorbereiden op de certificeringexamens, bieden we ook cursussen op maat:

Klassikale trainingen, die op diverse locaties in het land verzorgd worden volgens het tijdsschema in het trainingen overzicht
Maatwerk training op uw of een van onze locaties
Een van bovengenoemde trainingsvormen in een Live Online Learning format. Met Live Online Learning heeft u het gemak om vanaf uw eigen werkplek aan een klassikale training deel te nemen

Ervaren professionals
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werkt NextTech Academy met ervaren IT-professionals, die putten uit hun jarenlange praktijkervaring. Zij delen tijdens de training hun ervaring om zo de real life scenario’s te kunnen behandelen.

Effectief en efficiënt
De trainingen zijn effectief en efficiënt doordat ze over het algemeen uit een afwisseling van theorie met daarbij behorende praktijkoefeningen (labs) bestaan. Om niet alle apparatuur mee te hoeven nemen naar uw locatie, voor een eventuele maatwerktraining, wordt er gebruik gemaakt van een “remote lab” faciliteit. Hierbij is er op afstand toegang tot deze apparatuur.

Fabrikanten: (klik op logo voor meer info)

redhat
CISCO TEST

Bel ons!

Vragen of advies nodig? Bel ons op 088-0181600 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag  contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Firma (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw vraag

Overzicht trainingen

Hieronder vindt u onze beschikbare trainingen. Klik op een training voor meer informatie en om een training te boeken.

Ga naar onze Academy website