Veilig thuiswerken met onze gratis thuiswerkmodule

17 mrt 2020

Het RIVM adviseert om werknemers tot 6 april 2020 zo veel mogelijk thuis te laten werken in verband met het coronavirus. Voor veel werknemers zal dit nieuw zijn. Daarom hebben we hard gewerkt om een gratis thuiswerkmodule te ontwikkelen. Deze module is natuurlijk ook reuze-interessant voor mensen die wél vaak thuiswerken.

In deze module geven we laagdrempelige tips & tricks over hoe men op een veilige en informatiebewuste manier kan thuiswerken. Waar moet je op letten en wat moet je wel en niet doen? Meld je via onderstaande link gratis aan. Je aanvraag wordt binnen 1 werkdag goedgekeurd.

Stay safe!

Klik hier om je gratis te registreren!

Onderwerpen

Hoe zorg je voor een veilige verbinding, hoe richt je een veilige werkplek in, hoe ga je om met vergaderingen en hoe berg je op een veilige manier je documenten en apparaten op?

Bestaande klanten

Voor onze bestaande klanten geldt dat de thuiswerkmodule per direct beschikbaar is in ons online leerplatform, Awaretrain. Je dient de module nog wel zelf toe te voegen aan een bestaand trainingsprogramma.

Over ons

Bij NextTech Security zijn we gespecialiseerd in het creëren van bewustwording en gedragsverandering op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Wij testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau en trainen jouw medewerkers. Dit doen we onder andere met een online trainingsprogramma, interactieve kennissessies en social engineering onderzoeken. Maak jouw medewerkers de sterkste schakel in informatiebeveiliging en creëer een (cyber)veilige werkomgeving.

Terug naar het overzicht