Missie & strategie

Security is meer dan uitsluitend techniek

Missie
NextTech staat voor doorlopend maximale informatieveiligheid benaderd vanuit een multidisciplinaire aanpak. Waar de technical consultants de technische trajecten invulling geven zijn de Awareness consultants gespecialiseerd in overbrengen van informatie in begrijpbare taal.

Wij geloven dat elke sector zijn eigen aanpak behoeft daar de nadruk van de problematiek van elkaar afwijkt.

NextTech Security staat voor een langdurige relatie met haar klanten, waarbij de mens centraal staat. De mens maakt immers de onderneming!

Strategie
demming kopieMiddels een strategische security aanpak helpen wij organisaties om hun risico’s op een incident te beperken. Wij hanteren hier een multidisciplinaire aanpak met aandacht voor Organisatie & Beleid, Techniek en de Mens. Door het toepassen van de “Demming Circle” wordt de security pragmatisch op een hoger niveau gebracht.

Door te begrijpen wat er in elk marktsegment afspeelt stemmen wij de aanpak af op de situatie. Niet elke organisatie hoeft immers beveiligd te zijn zoals banken dit doen.

 

Door:

ing. Dennie Spreeuwenberg

Founder NextTech Security

dspreeuwenberg

 

Vragen, advies of interesse?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 088 - 01 81 600 Mail: info@nexttech.nl