Winnaars Alert Online Phishing actie

03 okt 2016

Phishing blijkt nog steeds één van de grootste cyber risico’s anno 2016. Dat bewijst het onlangs uitgebrachte “Cybersecuritybeeld Nederland CSBN 2016” van het NCSC alsmede het groot aantal inschrijvingen op de NextTech Security Alert Online campagne.

Tot 3 oktober hebben organisaties de kans gekregen om zich in te schrijven voor een gratis phishing-meting. 83 organisaties hebben zich hiervoor aangemeld.

Organisaties hebben zich dus massaal ingeschreven om aanspraak te maken op een gratis phishingmail. Met zo’n phishing-meting krijgen zij inzichten in de herkenvaardigheden van de medewerkers. Een bijkomend voordeel is dat zo’n phishingmail awareness creëert doordat medewerkers zelf een voorval ervaren.

And the winner is….

Helaas kan niet iedereen de winnaar zijn. In verband met de vele aanmeldingen hebben we echter besloten om vijf winnaars uit te roepen in plaats van twee. Deze vijf winnaars zijn door ons benaderd.

Bent u niet in de prijzen gevallen? Wees dan niet getreurd. Op 2 en 3 November staat NextTech op de Infosecurity met een speciale beursactie. Benieuwd naar onze actie? Schrijf u dan snel in voor de Infosecurity vakbeurs.

 

Terug naar het overzicht